Svedex Modis

Svedex

Iedereen heeft zijn eigen woonstijl, en u woont het mooist in een avontuurlijk interieur. Om deze reden heeft Svedex de stijlen Elite, Front, Modis en Random ontworpen die de serie Passie kenmerkt. U wilt graag afwijken van de rest en wil een unieke deur in uw unieke huisstijl. U wil uw gasten inspireren met uw interieur. Met deuren uit de Passie serie geeft u een strakke uitstraling aan uw interieur u heeft een gevoel voor design en weet uw woonstijl goed te combineren met een Passie deur. alle deuren van Svedex zijn afgelakt met natuurlijke Svedex Superlak®.

Modis

Modis is een stijl binnen de Svedex Passie die staat voor bescheidenheid en ruimte. door extra brede en strakke lijnen de Modis deur geeft uw interieur een strakke toevoeging waardoor er veel ruimte overblijft voor eigen invulling en uw creative interieur. De Modis deuren zijn goed te combineren met de andere deuren uit de Passie stijl. Met de Modis deur vertelt u uw gasten dat u gevoel heeft voor design, goed to combineren met planten die een natuurlijk evenwicht kunnen toevoegen.

De Modis deuren zijn de meester van bescheidenheid gemaakt voor liefhebbers met oog voor detail. Met een RVS deurgarnituur maar ook mooi te combineren met een zwarte deurgarnituur.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2022 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel