Svedex Match stalen kozijnen

* Het Svedex eenvoudig Match stalen montage kozijn

Het Svedex Match stalen montage kozijn is ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uniek aan dit kozijn is het gepatenteerde klemsysteem dat eenvoudig te monteren is. Ons stalen montage kozijn is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals enkeldeur-, dubbeldeursversie en eventueel met zijlicht of glaspui. Alle Svedex opdekdeuren en stompe deuren zijn geschikt voor dit stevige kozijn en de kleur is afgestemd op het kozijn. Het Match stalen kozijn is verkrijgbaar in de kleur Alpine wit (bij benadering RAL 9010).

* Het Svedex Match Plus stalen montage kozijn

Het Svedex Match Plus stalen montage kozijn is een extra robuust model met een dikke stalen constructie. Het kozijn is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie-projecten. Alle deuren van Svedex, waaronder Superlak, afgelakte stijldeuren en HPL deuren, kunnen perfect worden gecombineerd met dit kozijn. Dit Match Plus stalen montagekozijn is verkrijgbaar in meerdere versies: enkele deur, dubbele deur, met zijlicht of glaspui. Het Match Plus stalen kozijn is verkrijgbaar in de kleur Alpine wit.

* Svedex Match Plus FF Stalen Kozijn

Svedex Match Plus FF Stalen Kozijn: een speciale uitvoering van het Match Plus kozijn, die met PUR vastgezet wordt aan de wand. Dit type kozijn is ideaal voor alternatieve wanden met een grotere tolerantie op wanddikte, of voor geluidwerende of inbraakwerende deuren met meer gewicht. Ons robuuste stalen montage kozijn met grote stelbereik is ideaal voor toepassingen waarin een hoge tolerantie op wanddikte vereist is of waar geluidwerende of inbraakwerende deuren met meer gewicht worden gebruikt. Dit type kozijn is leverbaar in meerdere uitvoeringen, namelijk enkeldeur- en dubbeldeurversie, eventueel met zijlicht of glaspui. Alle Svedex opdekdeuren en stompe deuren zijn prima toepasbaar in het kozijn en zijn qua kleur passend bij het Match Plus FF stalen kozijn met als kleur Alpine wit.

 

Sorteer op
Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2023 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel