Svedex houten kozijnen

* Svedex Agti houten montage kozijn

Svedex Agti houten montage kozijn met grotere muuromvatting en eenvoudige montage met pluggen en afstandsschroeven.met grotere muuromvatting en eenvoudige montage met pluggen en afstandsschroeven. Agti houten montagekozijnen met stelmogelijkheden worden geproduceerd door het lamineren van hout. Door het lamineren van hout wordt voorkomen dat het kromtrekt. De Agti houten montagekozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

* Agti houten montagekozijnen

Agti houten montagekozijnen met stelmogelijkheden woHet Svedex Agti Smart houten montage kozijn is alleen verkrijgbaar in een stompe variant. Dit houten kozijn heeft een smallere uitvoering dan Agti en is geschikt om in een ruimte te monteren voor het plaatsen van een stalen kozijn. Het Agti Smart binnendeurkozijn is een uniek systeem dat, zelfs na montage en het hangen van de deur, nog nastelbaar is. Er worden geen losse afdeklijsten toegepast voor het houten kozijn, waardoor het mogelijk blijft om voor hout te kiezen tot het einde toe. Na montage is er geen bijwerken meer nodig. De kozijnen worden afgelakt of gegrond geleverd, voorzien van watergedragen lak, en zijn geschikt voor sparing t.b.v. stalen kozijnen.

* Svedex Comfort Kozijn

Svedex Comfort Kozijn met luxe, warme uitstraling door speciale detaillering en Svedex Superlak® afwerking biedt een strak en modern alternatief voor traditionele stalen kozijnen.

Kozijn met kwaliteit en uitstraling

Dit kozijn heeft een luxe, warme uitstraling door zijn speciale detaillering en Svedex Superlak® afwerking. Een strak en hedendaags alternatief op de traditionele stalen kozijnen.

Multi inzetbaar kozijn

Het Svedex Comfort-kozijn maakt opwaardering van het interieur gemakkelijk. Door de slimme vormgeving is het Svedex Comfort kozijn geschikt voor zowel vervanging/renovatie als nieuwbouw. Standaard is Svedex Comfort voorzien van de duurzame, stoot- en krasvaste Svedex Superlak®-afwerking. Aflakken is dus niet meer nodig!

De voordelen van Svedex Comfort kozijn

  • Kant-en-klaar kozijn + compleet afgelakt, voorzien van paumelles, scharnieren, sluitplaat en afdichtingsprofiel;
  • Het ideale alternatief voor stalen kozijnen;
  • Geschikt voor vervanging/renovatie en nieuwbouw.

 Eigenschappen Svedex Comfort kozijn

  • Geschikt voor wanddiktes van 70, 100 en 125 mm;
  • In diverse uitvoeringen leverbaar, waaronder enkel- en dubbeldeurs;
  • Verkrijgbaar in de kleuren Alpine wit en Extra wit;
  • Verschillende bekledingen mogelijk.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2023 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel