Navigatie

Skantrae Binnendeuren

Skantrae binnendeuren zijn geschikt voor iedere toepassing in huis. Van keukendeur tot badkamerdeur en van slaapkamerdeur tot kastdeur. Naar wat voor soort deur u ook op zoek bent, Deurmarkt.com biedt de oplossing. Op onze website vindt u het gehele assortiment binnendeuren van Skantrae. De Skantrae deuren zijn verdeeld over verschillende series, met elk een unieke uitstraling. Geschikt voor alle toepassingen in uw huis. Bekijk hierboven ons assortiment aan Skantrae binnendeuren en bestel eenvoudig online.

Duurzame Skantrae binnendeuren

De Skantrae binnendeuren kunt u online bestellen op Deurmarkt.com. Bij de ontwikkeling van de Skantrae binnendeuren zijn kwaliteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Hout vormt de basis voor al hun binnendeuren. De Skantrae deuren zijn in verschillende houtsoorten en samenstellingen verkrijgbaar. Gericht op robuuste kwaliteit, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. De deuren worden ontwikkeld en geproduceerd bij ‘s werelds beste deurenfabrieken. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur en vooral jarenlang woonplezier garanderen.

SlimSeries: de deurtopper van Skantrae

De SlimSeries iis de nieuwste deuren lijn van Skantrae. Met recht hét paradepaardje. Deze is geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en speelt in op de minimalistische trend.De strakke binnendeuren met stalen look zijn razend populair. Onlangs introduceerde de deurenfabrikant als aanvulling op de succesvolle lijn ook nog eens de SlimSeries Ultra. Deze zijn werkelijk ultraslank, mede dankzij de nog smallere deurstijlen van slechts 30 millimeter. Deze designdeur kan bovendien toegepast worden als taatsdeur en schuifdeur en heeft - net als de reguliere SlimSeries - een eigen hang- en sluitwerkpakket.

Bekijk de toepassingsmogelijkheden van de SlimSeries:

Ruim assortiment aan Skantrae binnendeuren

Skantrae heeft meer dan 60 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat. KOMO garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Binnendeuren uit de SKS binnendeuren-series zijn ook perfec te gebruiken in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, zonder dat ze krom trekken of andere gebreken gaan vertonen. Deurmarkt.com biedt binnendeuren aan in de volgende categorieen:

Aflak Service

Nieuw: onze aflak service voor Skantrae binnendeuren! Kies voor gemak en maak gebruik van onze Aflak Service op Deurmarkt.com.

Meer informatie

Deurbeslag voor uw Skantrae binnendeur

Bekijk welk deurbeslag uitstekend past bij uw Skantrae binnendeur. Laat u inspireren en maak het plaatje compleet zodat uw deur volledig tot zijn recht komt.

Doe inspiratie op en bekijk al het Skantrae deurbeslag online!

Service & advies

Heeft u een vraag over ons aanbod binnendeuren? Wij geven u graag antwoord. Dit kan via onze live chat of telefonisch op 0578 69 19 10!Service & advies

Showroom Skantrae deuren

Wilt u het gehele assortiment Skantrae deuren bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Deurmarkt.com is gevestigd aan de Kamerzijweg 6 in Heerde. Hier vindt u een grote selectie Skantrae binnendeuren. De showroom is op werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Indien u persoonlijk advies wenst van één van onze adviseurs, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Dat kan via 0578 69 19 10 of showroom@deurmarkt.com. Deurmarkt.com is uw specialist in Skantrae binnendeuren.

 

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 23:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

Whatsapp sturen? 06 54734337

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

OPRUIMKELDER

© 2012 - 2019 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel