Navigatie

Skantrae Binnendeuren

Skantrae binnendeuren zijn geschikt voor iedere toepassing in huis: van keukendeur tot badkamerdeur en van slaapkamerdeur tot kastdeur! Bekijk direct ons Skantrae binnendeur assortiment online.

Online Skantrae binnendeuren bestellen

Skantrae binnendeuren bestelt u online op Deurmarkt.com. Bij de ontwikkeling van de Skantrae binnendeuren zijn kwaliteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Hout vormt de basis voor al hun binnendeuren. Hout in verschillende soorten en samenstellingen. Gericht op robuuste kwaliteit, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. De deuren worden ontwikkeld en geproduceerd bij 's werelds beste deurfabrieken. Een garantie voor lange een levensduur en jarenlang woonplezier.

SlimSeries: de deurtopper van Skantrae

De SlimSeries is de nieuwste deurenlijn van Skantrae. Met recht hét paradepaardje. Deze is geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en speelt in op de minimalistische trend. De strakke binnendeuren met stalen look zijn razend populair. Onlangs introduceerde de deurenfabrikant als aanvulling op de succesvolle lijn ook nog eens de SlimSeries Ultra. Deze zijn werkelijk ultraslank, mede dankzij de nog smallere deurstijlen van slechts 30 millimeter. Deze designdeur kan bovendien toegepast worden als taatsdeur en schuifdeur en heeft - net als de reguliere SlimSeries - een eigen hang- en sluitwerkpakket.

Bekijk de toepassingsmogelijkheden van de SlimSeries:

Ruim assortiment binnendeuren

Skantrae heeft meer dan 60 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat. KOMO garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Binnendeuren uit de SKS binnendeuren-series zijn ook perfec te gebruiken in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, zonder dat ze krom trekken of andere gebreken gaan vertonen. Deurmarkt.com biedt binnendeuren aan in de volgende categorieen:

Deurmarkt.com is snel, veilig en betaalbaar

Op Deurmarkt.com vindt u het gehele assortiment binnendeuren van Skantrae. De Skantrae binnendeuren zijn verdeeld over verschillende series, met elk een unieke uitstraling. Alle Skantrae deuren vindt u op Deurmarkt.com en zijn geschikt voor alle toepassingen in uw huis. 

 

Aflak Service

Nieuw: onze aflak service voor Skantrae binnendeuren! Kies voor gemak en maak gebruik van onze Aflak Service op Deurmarkt.com.

Meer informatie

 

 

Showroom Skantrae deuren

Waar kunt u het gehele assortiment Skantrae deuren bekijken? Deurmarkt.com is gevestigd aan de Kamperzijweg 6 8181 NC in Heerde! Hier hebben wij een selectie aan populaire Skantrae deuren. Om alle Skantrae deuren te zien kunt u via ons ook terecht in de showroom van de fabrikant, Skantrae! Hierin is een grote selectie binnendeuren en buitendeuren, inclusief glassoorten en deurbeslag, te bezichtigen. De showroom is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Indien u persoonlijk advies wenst van één van onze adviseurs, maak dan vooraf een afspraak via Deurmarkt.com 0578 69 10 10 - showroom@deurmarkt.com

Deurbeslag voor uw Skantrae binnendeur

Bekijk welk deurbeslag uitstekend past bij uw Skantrae binnendeur. Laat u inspireren en maak het plaatje compleet zodat uw deur volledig tot zijn recht komt.

Doe inspiratie op en bekijk al het Skantrae deurbeslag online!

Service & advies

Heeft u een vraag over binnendeuren? Wij geven u graag antwoord. Dit kan via onze live chat of telefonisch op 0578 69 19 10!

Skantrae Binnendeuren Logo

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 23:59 uur

📞06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

Whatsapp sturen? 06 54734337

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

OPRUIMKELDER

© 2012 - 2018 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel