Skantrae Binnendeuren

Skantrae binnendeuren zijn geschikt voor iedere toepassing in huis. Van keukendeur tot badkamerdeur en van slaapkamerdeur tot kastdeur. Naar wat voor soort deur u ook op zoek bent, Deurmarkt.com biedt de oplossing. Op onze website vindt u het gehele assortiment binnendeuren van Skantrae. De Skantrae deuren zijn verdeeld over verschillende series, met elk een unieke uitstraling. Geschikt voor alle toepassingen in uw huis. Bekijk hierboven ons assortiment aan Skantrae binnendeuren en bestel eenvoudig online.

Duurzame Skantrae binnendeuren

De Skantrae binnendeuren kunt u online bestellen op Deurmarkt.com. Bij de ontwikkeling van de Skantrae binnendeuren zijn kwaliteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Hout vormt de basis voor al hun binnendeuren. De Skantrae deuren zijn in verschillende houtsoorten en samenstellingen verkrijgbaar. Gericht op robuuste kwaliteit, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. De deuren worden ontwikkeld en geproduceerd bij ‘s werelds beste deurenfabrieken. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur en vooral jarenlang woonplezier garanderen.

Redenen om te kiezen voor Skantrae binnendeuren

De deuren in uw woning bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw interieur. Deuren kunnen een ruimte maken of breken. Door te kiezen voor Skantrae binnendeuren weet u zeker dat uw deuren in het oog springen. Dat geldt niet alleen voor uw bezoek, maar ook voor uzelf! Dag in, dag uit zult u zich vergapen aan de prachtige design-binnendeuren van Skantrae. En het mooie is: u kunt dit de komende tientallen jaren blijven doen! De deuren zijn immers van de allerbeste kwaliteit en hebben daardoor een onovertroffen levensduur.

KOMO-gecertificeerde binnendeuren

Dit laatste is niet zomaar een loze kreet, maar wordt ondersteund door het zogeheten KOMO-certificaat waarvan het merendeel van de Skantrae binnendeuren voorzien zijn. Dit keurmerk verdient een merk beslist niet zomaar. Deuren met een KOMO-keurmerk hebben dermate zware testen doorstaan dat ze gegarandeerd tien jaar in de allerbeste staat blijven. Veel Skantrae binnendeuren behalen in de KOMO-testen op diverse vlakken de maximale score. Met recht kwaliteit, dus!

Duurzaam en veilig

Naast duurzaam zijn de Skantrae binnendeuren ook uitermate veilig. Zo zijn veel van de deuren uitgerust met glas (de SlimSeries en SlimSeries Ultra bestaan zelfs vrijwel volledig uit glas). Skantrae heeft ervoor gekozen om vrijwel uitsluitend gebruik te maken van speciaal veiligheidsglas, dat voldoet aan de NEN 3569-norm. Dit houdt in dat het glas liefst vijf keer sterker is dan regulier glas. Een prettige gedachte wanneer u jonge kinderen door het huis heeft rennen!

Wat het veiligheidsaspect bovendien benadrukt, is het draaisysteem dat gebruikt wordt voor de taatsdeuren uit de SlimSeries (Ultra). Deze deuren klappen namelijk automatisch weer dicht, om geen warmte verloren te laten gaan. Ze doen dit echter met een vertraging, zodat u nooit onverhoopt uw vingers tussen de deur zult krijgen, als u even niet goed oplet.

SlimSeries: de deurtopper van Skantrae

De SlimSeries is de nieuwste deuren lijn van Skantrae. Met recht hét paradepaardje. Deze is geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en speelt in op de minimalistische trend.De strakke binnendeuren met stalen look zijn razend populair. Onlangs introduceerde de deurenfabrikant als aanvulling op de succesvolle lijn ook nog eens
de SlimSeries Ultra. Deze zijn werkelijk ultraslank, mede dankzij de nog smallere deurstijlen van slechts 30 millimeter. Deze designdeur kan bovendien toegepast worden als taatsdeur en schuifdeur en heeft - net als de reguliere SlimSeries - een eigen hang- en sluitwerkpakket.

Bekijk de toepassingsmogelijkheden van de SlimSeries:

 

 

Ruim assortiment aan Skantrae binnendeuren

Skantrae heeft meer dan 60 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat. KOMO garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Binnendeuren uit de SKS binnendeuren-series zijn ook perfec te gebruiken in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, zonder dat ze krom trekken of andere gebreken gaan vertonen. Deurmarkt.com biedt binnendeuren aan in de volgende categorieen:

Deurbeslag voor uw Skantrae binnendeur

Naast Skantrae binnendeuren kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorend deurbeslag. Skantrae heeft namelijk voor iedere serie deuren passende klinken, krukken, schilden en bevestigingsmaterialen ontwikkeld. Zo hoeft u zelf niet meer op zoek, maar weet u zeker dat het deurbeslag bij uw nieuwe deur past. De vele soorten deurbeslag geven u anderzijds ook de mogelijkheid om zelf te kiezen welk beslag u mooi vindt passen bij uw nieuwe Skantrae binnendeur. Op die manier creëert u een unieke deur die perfect past bij uw interieur.

Bekijk hieronder welk deurbeslag het best past bij uw Skantrae binnendeur. Laat u inspireren en maak het plaatje compleet zodat uw deur volledig tot zijn recht komt.

Doe inspiratie op en bekijk al het Skantrae deurbeslag online!

Skantrae Augmented Reality-app: ervaar Skantrae in uw woonkamer!

In 2017 lanceerde Skantrae een innovatieve mobiele app voor zowel Android als iOS, waarmee het mogelijk is de Skantrae binnendeuren virtueel in uw huis te plaatsen. U filmt als het ware uw interieur en kunt in de app een deur selecteren, die u vervolgens ‘plaats’ op de plek waar uw huidige binnendeur zit. Op deze manier kunt u honderden verschillende deuren testen, zonder dat u ze daadwerkelijk in huis hoeft te halen! De Apple-versie van de app is te vinden in de Skantrae Apple , de Android-app vindt u Android Skantrae

Over Skantrae

Hoewel de naam wellicht Scandinavisch aandoet zijn de binnendeuren van Skantrae van Nederlandse makelij. Het bedrijf is namelijk gevestigd in de Gelderse plaats Zevenaar. Het bestaat al vele tientallen jaren en bedient met name de Nederlandse en Belgische (binnen)deurenmarkt. Doordat het bedrijf grote aantallen deuren op voorraad heeft, zijn ook wij als verkoper in staat de Skantrae binnendeuren razendsnel te leveren.

Toch is de veronderstelde link met Scandinavië geen vreemde. De naam Skantrae is immers een samentrekking van de woorden ‘Scan’ als afkorting voor Scandinavië en ‘træ’, dat Deens is voor ‘hout’. In haar houten binnendeuren gebruikt Scantrae dan ook luxueus en kwalitatief hoogstaand hout uit de bossen van Scandinavië.

Hoewel het klinkt als een dooddoener en vanzelfsprekend ieder merk dit beweert, durven we onze hand ervoor in het vuur te steken dat men bij Skantrae écht pure kwaliteit nastreeft. Het bleek al uit het eerder aangehaalde gebruik van veiligheidsglas, de innovatieve scharniersystemen, maar bijvoorbeeld ook uit het gebruik van enkel FSC- en PEFC-gecertificeerd hout. Hiermee steunt het bedrijf de tropische regenwouden en toont Skantrae derhalve ook zijn maatschappelijk betrokken kant.

Aflakservice

Speciaal voor Skantrae binnendeuren hebben we sinds enkele jaren onze eigen aflakservice. Op deze manier kunt u uw nieuwe Skantrae deur een persoonlijk tintje geven door te kiezen voor uw favoriete kleur. U heeft de keuze uit 10 zogeheten RAL-kleuren. Kies voor gemak en maak gebruik van onze "Alles over onze aflakservice".

Deurbeslag voor uw Skantrae binnendeur

Bekijk welk deurbeslag uitstekend past bij uw Skantrae binnendeur. Laat u inspireren en maak het plaatje compleet zodat uw deur volledig tot zijn recht komt.

Doe inspiratie op en bekijk al het Skantrae deurbeslag online!

Service & advies

Heeft u een vraag over ons aanbod binnendeuren? Wij geven u graag antwoord. Dit kan via onze live chat of telefonisch op 0578 69 19 10 Service & advies.

Showroom Skantrae deuren

Wilt u het gehele assortiment Skantrae deuren bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Deurmarkt.com is gevestigd aan de Kamerzijweg 6 in Heerde. Hier vindt u een grote selectie Skantrae binnendeuren. De showroom is op werkdagen geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Indien u persoonlijk advies wenst van één van onze adviseurs, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Dat kan via 0578 69 19 10 of showroom@deurmarkt.com. Deurmarkt.com is uw specialist in Skantrae binnendeuren.

 

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel