Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen om schuifdeuren te maken kunt u eenvoudig, snel en veilig online bestellen op Deurmarkt.com

Schuifdeursystemen om eenvoudig schuifdeuren te maken

Met schuifdeursystemen realiseert u op eenvoudige wijze hele fraaie én praktische schuifdeuren. Deurmarkt.com biedt u een aantal oplossingen om van Skantrae deuren eenvoudig een schuifdeur te maken. Het grote voordeel van een schuifdeur is dat u geen uitzwaai van de deur heeft, wat natuurlijk erg handig is in kleinere ruimtes. Bovendien zorgt het voor een unieke, sfeervolle uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige Ensuite schuifdeuren realiseren!

Verschillende schuifdeursystemen toepasbaar op vrijwel alle Skantrae deuren

Deurmarkt.com biedt diverse systemen voor schuifdeuren van Skantrae. De schuifdeursystemen zijn te gebruiken met vrijwel alle deuren uit het Skantrae assoriment. Om de bestaande slotgaten te dichten, heeft Skantrae een speciale lockblockset ontwikkeld.

Alfa schuifsysteem

Zeer goed toepasbaar bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Eén set is geschikt voor een enkele binnendeur en heeft een lengte van 2 meter. Wilt u dubbele deuren toepassen? Bestel dan twee sets. Dit systeem is ruimtebesparend en kan fraai worden weggewerkt met een speciaal klik-kapsysteem.

 

Bravo schuifsysteem

Dit mat-zwarte schuifsysteem heeft een unieke uitstraling en is goed te combineren met bijvoorbeeld de Skantrae Cottage deuren. De rail van dit schuifsysteem is 2 meter lang, waardoor het geschikt is voor een enkele deur.

 

Delta schuifsysteem

Dit een design schuifsysteem mag gezien worden! Het Delta schuifysteem kunt u toepassen voor een scheiding van woon- en werkruimte. Het systeem is leverbaar voor een enkele deur. Wilt u dubbele deuren toepassen? Bestel dan twee sets en vergeet in dat geval ook het speciale Delta koppelstukje niet.

 

Echo schuifsysteem

Schuifsysteem voor een enkele binnendeur met een stoere/robuuste uitstraling. Het systeem is geschikt voor een voor-de-wand montage. Wilt u dubbele deuren toepassen? Bestel dan twee sets.

 

Foxtrot schuifsysteem

Dit systeem is ruimtebesparend en wordt vaak toegepast bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Een ideaal instapmodel voor de klusser die het systeem zelf wil wegwerken!

Foxtrot Schuifsysteem

 

Oscar schuifsysteem

Dit systeem is ruimtebesparend en wordt vaak toegepast bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Een ideaal instapmodel voor de klusser die het systeem zelf wil wegwerken!

 

 

 

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 23:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

Whatsapp sturen? 06 54734337

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

OPRUIMKELDER

© 2012 - 2020 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel