Navigatie

Schuifdeursystemen

Skantrae Schuifdeur systemen rails online bestellen! 

Van Skantrae deuren eenvoudig een schuifdeur schuifsysteem maken.. 

Schuifdeuren, mooi praktisch en nu eenvoudig te realiseren! Deurmarkt.com biedt u een aantal oplossingen om van Skantrae deuren eenvoudig een schuifdeur te maken. Voordelen van een schuifdeur is dat u geen uitzwaai van de deur heeft wat voor in kleinere ruimtes erg praktisch is. Natuurlijk kunt u met onze schuifsystemen voor Skantrae deuren prachtige Ensuite deuren maken!

Deurmarkt.com biedt diverse systemen voor schuifdeuren van Skantrae. De schuifdeursystemen zijn te gebruiken met bijna alle deuren uit ons Skantrae assoriment!

Om de bestaande slotgaten te dichten, heeft Skantrae een speciale lockblockset ontwikkeld.

Bravo schuifsysteem

Dit mat zwarte schuifsysteem heeft een unieke uitstraling en is goed te combineren met bijvoorbeeld Skantrae Cottage deuren. de rail van dit schuifsysteem is 2 meter lang, wat geschikt is voor een enkele deur.

Echo schuifsysteem

Schuifsysteem voor een enkele binnendeur met een stoere/robuuste uitstraling. Het systeem is geschikt voor een voor-de-wand montage. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets.

Alfa schuifsysteem

Zeer goed toepasbaar bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Eén set is geschikt voor een enkele binnendeur en heeft een lengte van 2 meter. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets.Dit systeem is ruimtebesparend. En kan fraai worden weggewerkt met een speciaal klik-kapsysteem.

Oscar schuifsysteem

Dit systeem is ruimtebesparend en wordt vaak toegepast bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Een ideaal instapmodel voor de klusser die het systeem zelf wil wegwerken.

Delta schuifsysteem

Dit is een design schuifsysteem dat gezien mag worden en wordt bijvoorbeeld toegepast bij een scheiding tussen woon- en werkruimte. Het systeem is leverbaar voor een enkele deur. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets en het speciale koppelstukje.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 23:59 uur

📞06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

Whatsapp sturen? 06 54734337

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

OPRUIMKELDER

© 2012 - 2017 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel