Over Deurmarkt

DEURMARKT.COM is onderdeel van ons familiebedrijf uit Heerde en put uit meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van deuren. Als online aanbieder van binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag en toebehoren kiest u uit een ruim assortiment en profiteert u van de scherpste prijzen.

Deurmarkt Logo

Wie zijn wij?

Wij zijn Deurmarkt.com. Met trots eigenaar van deze webwinkel én al jaren actief in de deurenbranche met een fysieke winkel in Heerde (GLD) waar u onder meer deuren en bijbehorend beslag kunt vinden. Jarenlang hebben we onze klanten bediend vanuit deze winkel met de mooiste deuren, maar met de opkomst van het internet onstond er een nieuwe klantbehoefte: online deuren bestellen. Daarop ontwikkelden wij Deurmarkt.com, om een ieder met de wens een ruimte te verfraaien met een mooie entree nog beter te kunnen voorzien van prachtige deuren en beslag.

Hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen & klantvriendelijkheid

Door sinds de oprichting van ons familiebedrijf trouw te blijven aan waarden als kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen we al jarenlang de markt succesvol bedienen. Deze lijn hebben we dan ook doorgezet in onze webwinkel. Als officiële premium dealer van Skantrae, Austria en Svedex zijn we in staat om tegen scherpe prijzen hoogwaardige producten te leveren. Daarbij blijven we onze kenmerkende klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid optimaal inzetten, zodat we er zeker van zijn dat de klant tevreden is. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van onze Live-Chat, waarmee u ons eenvoudig benaderd en wij u goed en snel tewoord kunnen staan. Ook kunt u ons eenvoudig via WhatsApp bereiken en naturlijk blijft een ouderwets belletje tot de mogelijkheden behoren. Neem gerust vrijblijvend contact op voor vragen, advies of eventuele klachten.

 

Bezoek onze showroom!

 

Gegevens Deurmarkt.com

Handelsnaam: van Olst Heerde - Deurmarkt.com - Kamperzijweg 6 - 8181 NC - Heerde

KVK-nummer: 61497711 BTW nummer: NL854367676B01

 

Kom ook eens langs in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 te Heerde om een echte beleving van de deuren te krijgen!

 

 

Skantrae, Austria Deuren & 2adore

Deurmarkt.com is premium dealer van Skantrae, Austria Deuren en 2adore:

Skantrae Logo Screenshot.png Austria Deuren Logo

 

Check ook onze andere webwinkels

Naast Deurmarkt.com runnen wij nog meer leuke webwinkels die mogelijk interessant zijn voor u. Voor bestrating voor tuin, terras en/of oprit kunt u bijvoorbeeld terecht op Bestratingsmarkt.com. Daar vindt u een compleet, hoogwaardig aanbod van gerenommeerde bestratingsfabrikanten als Excluton, Tuinvisie en MBI voor hele scherpe prijzen. Bent u specifiek op zoek naar sierbestrating? Kijk dan eens op Sierbestratingsmarkt.com, waar we het kwalitatief hoogstaande assortiment van Kijlstra Bestrating aanbieden voor hele aantrekkelijke prijzen. Neem snel een kijkje op de webwinkels die allen onderdeel zijn van ons familiebedrijf!

 

Logo Van Olst Bouwmaterialen

Sierbestratingsmarkt.com LogoLogo Bestratingsmarkt.comLogo Deurmarkt.com

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2023 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel