Austria Classic Black

Classic Black - Elegante zwart

De Classic Black Elegante Zwart staat bekend als een van de meest verfijnde klassieke zwarte paneeldeuren. Deze deur, geïnspireerd op het vakmanschap van weleer, voegt met zijn perfecte zwarte voorlak een vleugje nostalgie toe aan elk interieur. Deze elegante variant is het donkere equivalent van de Classic White Sneek. Dankzij de prachtige ronde profilering is het een genot om deze deur van dichtbij te bewonderen. Alle Classic Black binnendeuren zijn FSC gecertificeerd, dragen het KOMO keurmerk en hebben een garantie van 12 jaar. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en als stompe deur.

Opbouw
De deur, voorgelakt in hoogwaardig zwart (RAL 9005), bestaat uit topmaterialen die vervorming voorkomen. Hierdoor minimaliseren we de kans op breuklijnen in de laklaag. Voor een ultieme klassieke uitstraling kunt u ook kiezen voor de bijpassende zwarte klassieke deurlijst, neut en plint.

De Elegante Zwart is samengesteld uit stijlen en dorpels van hoogwaardige vezelplaat, massief grenen randhout en een HDF toplaag voor een nog strakkere afwerking. De deur bevat ook dikke MDF bossing panelen. Dankzij het massieve randhout kan de deur indien nodig aan alle kanten worden aangepast. De klassieke profielen van de deur zijn eveneens van massief grenen voor een superieure afwerking.

Bewerkingen
De deur is uitgerust met slot- en voorplaatboring voor het standaard (FORZA) 1200 slot. Ze zijn voorzien van een zwarte Ultra Smooth Finish voorlak van hoge kwaliteit. Hoewel deze vaak niet meer wordt afgelakt, wordt dit wel aangeraden voor het behoud van de garantie, vooral bij aanpassingen.

Alle gewenste bewerkingen zijn mogelijk voor de Classic Black deuren, zoals maatbewerking, scharnierinkrozingen en diverse boringen. Er is ook een aflakservice beschikbaar in verschillende tinten zwart.

Deurbeslag
Voor de Classic Black deuren kunt u kiezen voor zwarte scharnieren en een FORZA magneetslot. De nikkel/zwarte ebbenhouten deurkrukken zoals de Galileo passen perfect bij een klassiek interieur. Voor een luxueuze uitstraling in een Hotel Chic interieur zijn de goudkleurige en bronzen deurbeslagen ideaal.

Serie Classic Black
De Classic Black binnendeuren combineren Nederlands vakmanschap met een robuuste, klassieke profilering. Liefhebbers herkennen meteen de kwaliteit en grandeur van vervlogen tijden.

Sorteer op
 • Classic Black Zandvoort
  Classic Black Zandvoort
  € 375,00
 • Classic Black Bloemendaal
  Classic Black Bloemendaal
  € 375,00
 • Classic Black Aerdenhout - Blank Facetglas
  Classic Black Aerdenhout - Blank Facetglas
  € 585,00
 • Classic Black Aerdenhout - Satijn Facetglas
  Classic Black Aerdenhout - Satijn Facetglas
  € 700,00
 • Classic Black Aerdenhout - Glas in lood Bologna
  Classic Black Aerdenhout - Glas in lood Bologna
  € 760,00
 • Classic Black Aerdenhout - Glas in lood Udine
  Classic Black Aerdenhout - Glas in lood Udine
  € 740,00
 • Classic Black Aerdenhout - Glas in lood Verona
  Classic Black Aerdenhout - Glas in lood Verona
  € 740,00
 • Classic Black Aerdenhout - Zonder glas
  Classic Black Aerdenhout - Zonder glas
  € 399,00

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel