Austria Svenska

 

Svenska Serie: Modern & elegant

De Svenska binnendeuren onderscheiden zich door hun moderne en strakke uiterlijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van vlakke, massieve MDF-panelen. Deze dieper liggende panelen zorgen voor een fraai contrast, waarmee een helder en strak design wordt bereikt. Iedere deur uit de Svenska collectie zorgt voor een ruimtelijk effect, wat te danken is aan de lange verticale panelen. Vertrouw op kwaliteit met de Svenska binnendeuren: ze zijn FSC-gecertificeerd, dragen het KOMO-keurmerk en hebben een garantie van 12 jaar.

Opbouw:
De deurstijlen en dorpels van de Svenska serie hebben een HDF toplaag, wat zorgt voor een bijzonder strakke lakafwerking. Deze zijn opgebouwd uit vezelplaat, hout, en HDF, terwijl de vlakke panelen volledig van massief MDF zijn gemaakt. Of je nu zoekt naar stompe of opdek deuren, de Svenska serie heeft alle standaard deurhoogtes direct uit voorraad leverbaar. De stijldetails zijn als volgt: stijlen zijn 115 mm breed, tussenstijl is 90 mm, bovendorpel heeft een hoogte van 105 mm, tussendorpel is 90 mm hoog en de onderdorpel meet 185 mm.

Bewerkingen:
De opdekvariant heeft twee paumellegaten en zowel de stompe als de opdek varianten zijn voorzien van een slotgat en voorplaatboring voor het standaard (FORZA) 1200 slot. Voor een verfijnde afwerking zijn de deuren voorgelakt in wit (RAL 9010). Aanpassingen zijn mogelijk: de stompe binnendeur kan aan elke zijde met maximaal 10 mm worden ingekort, terwijl de opdekvariant vanwege de randen alleen aan de onderzijde 10 mm ingekort kan worden.

Qua afwerking bieden we diverse lakopties zoals crème wit (RAL 9001), signaal wit (RAL 9003), zuiver wit (RAL 9010) of verkeerswit (RAL 9016). Bovendien kunnen opdekdeuren worden voorzien van een dwarsboring (voor de deurkruk) en infrezing (voor een tochtvaldorpel), terwijl stompe deuren ook scharnierinkrozingen kunnen krijgen.

Deurbeslag:
De voordelige FORZA deurkrukken uit de Best Buy serie, verkrijgbaar in mat zwart of mat RVS, vormen de perfecte aanvulling op de Svenska deuren.

Serie Svenska:
Wanneer je een kwalitatief hoogwaardige moderne deur zoekt voor een strak interieur zonder de hoofdprijs te betalen, dan is de Svenska binnendeur jouw beste keuze. Kenmerkend voor deze serie zijn de supergladde lakafwerking en het fraaie lijnenspel. Ze zijn naadloos te combineren met Best Buy deurkrukken en het FORZA 1200 slot en scharnieren. Ook verkrijgbaar als deur-kozijn combinatie, of in combinatie met een los Basic of Renov8 kozijn.

Austria Svenska Sfeer

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
 • Super actie!

  Binnendeur Varidoor afgelakt paneeldeur / glasdeur
  Binnendeur Varidoor afgelakt paneeldeur / glasdeur
  € 560,00
 • Svenska Arvid
  Svenska Arvid
  € 251,00
 • Svenska Bjorn
  Svenska Bjorn
  € 270,00
 • Svenska Carsten
  Svenska Carsten
  € 251,00
 • Svenska Dahl
  Svenska Dahl
  € 270,00
 • Svenska Eivar
  Svenska Eivar
  € 251,00
 • Svenska Folke
  Svenska Folke
  € 251,00
 • Inclusief kozijn

  Svenska DKC Stockholm
  Svenska DKC Stockholm
  € 590,00

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel