Betaalwijze

Online Skantrae, Austria of 2adore deuren bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

Eenvoudig bestrating bestellen en betalen 

Op Deurmarkt.com kunt u op verschillende manieren uw bestelling betalen. Na het opgeven van uw gewenste producten belanden deze in uw winkelwagen. Onze internetkassa rekent automatisch de eventuele bezorgkosten uit, u komt dus op een netto bedrag inclusief btw zonder verborgen kosten. Na het controleren van uw bestelling, kunt u via onze internetkassa op verschillende manieren betalen:

• Via IDEAL

Kiest u voor het betalen via IDEAL? Dan wordt u door onze internetkassa automatisch doorverwezen naar uw eigen banksite waar u uw betaling verder kunt uitvoeren. Hier wordt precies uitgelegd hoe u de betaling naar ons kunt overmaken. Wij maken gebruik van het payment systeem Mollie payments. Na het voldoen van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Tevens ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur van uw bestelling, die tevens geldt als betalingsbewijs.

 

• Vooraf overmaken

Kiest u in onze internetkassa voor de betaalwijze vooraf overmaken? Dan ontvangt u na het voltooien van uw bestelling een e-mail waarin uw bestelling wordt bevestigd en onze bankgegevens waarnaar de betaling overgemaakt dient te worden. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, ontvangt u van ons per e-mail een factuur die tevens geldt als betalingsbewijs. Na het ontvangen van uw betaling gaan wij over tot levering en wordt uw bestelling binnen een aantal werkdagen op gewenst adres geleverd.

 

• Contant betalen

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling contant te betalen in onze showroom aan de Kamperzijweg 6 8181 NC te Heerde. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of kies deze optie tijdens het afronden van uw online bestelling!

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2021 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel