Albo Signature deuren

Albo Signature deuren alle uitvoeringen bestel je op Deurmarkt.com!

Ben je op zoek naar binnendeuren die bij jouw woonstijl passen? Kijk dan niet verder dan Signature binnendeuren! Deze binnendeuren bieden een unieke keuze uit modellen, profielen en panelen waardoor je jouw eigen deur kunt samenstellen. Of je nu kiest voor een industriële, moderne of landelijke stijl, bij Signature vind je binnendeuren die perfect passen bij jouw woonstijl. Bekijk op de Signature pagina wat een profiel- en paneelkeuze met de uitstraling van jouw deur kan doen. Voor het beste aanbod aan binnendeuren die passen bij jouw woonstijl, kies je voor Signature deuren van Albo! 

In de serie Signature vind je binnendeuren passend bij iedere woonstijl. Bij de vele deurmodellen hebben wij de meest voorkomende profiel- en paneelkeuzes al voor je geselecteerd. Houd jij van Industrieel, Modern of juist Landelijk? Kies de combinatie die bij jou past.

Eigenschappen van de Albo Signature binnendeur

Op onze Albo Singnature deuren zit 6 jaar fabrieksgarantie. Afmetingen tot 95x235 cm standaard prijs! We kunnen de Signature deuren in maatwerk maken tot maximaal 130x300 cm, vraag onze binnendienst naar de mogelijkheden. De Signature deuren zijn 40 mm dik en worden standaard wit gegrond. We kunnen tegen een kleine meerprijs de deuren grijs of zwart gronden. Alle Signature deuren zijn voorzien van een nemef 1200 slotgatboring en opdek deuren zijn voorzien van paumelle boringen op standaard hoogtes.

Albo binnendeur Signature XL uitvoering

De XL uitvoering geeft een binnendeur meer body door extra brede stijlen en dorpels te gebruiken. Deze optie kan worden toegepast bij bijna alle deurmodellen uit de Signature lijn.

Deurmarkt.com in samenwerking met Albo binnendeuren, je eigen Signature deur! 

Stel jouw “eigen” deur samen door te kiezen uit één van de vele combinaties. Zie hieronder een compleet overzicht. Op de pagina’s zelf hebben we voor jou al een keuze gemaakt uit de meest gekozen profiel- en paneelcombinaties.

Onze Signature binnendeur DA kunnen worden geleverd in stomp of opdek en worden geleverd met een slotgatboring nemef 1200. 

Onze vlakke deur zijn tubespaan gevuld, zodat ze handzaam zijn en in elke ruimte te gebruiken! Albo Signature deuren zijn altijd 2-zijdig voorzien van groeven dus aan de voor en achterkant van de deur. DA signaturedeuren zijn in opdekdeuren voorzien van 2 paumellegaten bij deurhoogte 201,5 en 211,5 en 3 paumellegaten bij deurhoogte 231,5.

Onze signature binnendeur DA deuren zijn behandeld met een witte grondverf of afgelakt in ieder gewenste RAL kleur. 

In veel deuren is glas verwerkt. Eén grote ruit of meerdere kleintjes, helder of doorzichtig, sober of subtiel glas in lood. Ook op dit gebied kun je bij Albo keuzes maken die passen bij wat jij mooi vindt. Wij staan OPEN voor service en monteren het glas graag voor je!

Albo signature deuren zijn 40 mm dik en geseald, levertijd is standaard 6-8 werkweken na opdracht.

Maatwerk heeft een levertijd van 12 werkweken. 

Sorteer op
Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2023 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel