Sorteer op
  1 - 120 van 135 resultaten
 • 1
 • 2

Skantrae SlimSeries

Lees hieronder alles over de ultraslanke zwarte design binnendeuren van Skantrae: de SlimSeries ®!

SlimSeries by Skantrae

 

Minimalistisch & industrieeël: Slimseries by Skantrae  

Nieuw van Skantrae: de minimalistische SlimSeries. Ultraslanke houten deuren met een prachtige staallook voor een hele scherpe prijs! De kenmerkende stalen deuren die zo'n gave industriële look geven, zijn normaal gesproken niet goedkoop. Dat komt door het gebruikte materiaal en het feit dat deze deuren vaak op maat gemaakt worden. Skantrae komt nu echter met een briljant alternatief in de vorm van de SlimSeries. Deze serie is een echte eyecatcher dankzij de ultraslanke uitvoeringen en de industriële stalen look. En toch is de lijn heel betaalbaar. Hoe dat kan? De deur is van hout, waardoor duur minimalistisch design ineens heel toegankelijk wordt!

Ultraslanke, zwarte houten binnendeuren met stalen look

De SlimSeries by Skantrae heeft de look van een populaire stalen deur, maar is feitelijk een houten variant. De deuren zijn ultraslank uitgevoerd en hebben een speciaal
hang- en sluitwerk. Ook al is de lijn pas net geintroduceerd, het belooft een ware trend te worden. Dat is ook niet vreemd, want de deuren zijn ultraslank uitgevoerd, 
hebben een minimalistische uitstraling en geven die echte industriële look waardoor het een ware eyecatcher in je woning is.

SlimSeries Deur Kamer

Kenmerken SlimSeries by Skantrae:

 • Minimalistisch design
 • Ultrasmalle houten stijlen en dorpels van maar 60 mm.
 • Blank veiligheidsglas van 8 mm. voorgemonteerd
 • Glaslatten zijn onzichtbaar
 • Verkrijgbaar in vele stompe standaardmaten
 • Keuze uit veel verschillende vlakverdelingen
 • Zowel roedebreedte van 25 als 45 mm. beschikbaar
 • Heel veel lichtinval
 • Past in zowel nieuwe als bestaande stompe kozijnsituaties
 • Hoge kwaliteit en duurzaamheid
 • Speciaal SlimSeries hang- en sluitwerk pakket beschikbaar

De designdeuren zijn leverbaar in vele stompe standaardmaten en kennen tal van vlakverdelingen. Ze zijn geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Standaard wordt het SlimSeries assortiment geleverd met acht millimeter dik voorgemonteerd veiligheidsglas. En glaslatten die de moderne uitstraling teniet zouden doen, zijn niet zichtbaar. De KOMO- en FSC-certificering bewijzen dat het behalve met het trendy design ook met de kwaliteit en duurzaamheid van de deuren meer dan goed zit.

Hoeveel kan in de Skantrae Slimserie deuren inkorten? 

Slimserie draaideur met loopslot sluitzijde 1 mm - hangzijde 5 mm - bovendorpel 5 mm

Slimserie draaideur met rolsot sluitzijde 5 mm - hangzijde 5 mm - bovendorpel 5 mm

Slimserie schuifdeur sluitzijde 5 mm - hangzijde 5 mm - bovendorpel 5 mm

Slimme oplossingen voor strakke houten binnendeuren

Het ontwikkelen van strakke, houten binnendeuren met een look van staal was tot voor kort een hele uitdaging. Skantrae maakt het echter mogelijk na jaren van research. Minimalistische, houten binnendeuren met smalle deurstijlen en dorpels die sterk genoeg zijn. Glaslatten die volledig zijn weggewerkt. En deurbeslag speciaal vervaardigd voor deze uiterst smalle deur, waarmee Skantrae de voormalige beperkingen heeft overwonnen!

Minimalistische designdeuren

Skantrae komt met 11 modellen in de minimalistische deurenlijn SlimSeries. Allemaal zijn ze zwart voorbehandeld en hebben ze stijlen en dorpels van slechts 60 mm. breed. Daarnaast heb je de keuze uit een roedebreedte van 25 en 45 mm breed, waardoor je standaard geniet van een groot glasoppervlak dat heel veel lichtinval garandeert. De designdeuren zijn leverbaar in alle stompe standaardmaten en kennen tal van vlakverdelingen. Ze zijn geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Standaard worden deuren uit het SlimSeries assortiment geleverd met veiligheidsglas van 8 mm dik. Glaslatten die normaliter afbreuk zouden doen aan de moderne uitstraling zijn onzichtbaar. Daarnaast bewijzen de KOMO- en FSC-certificaten dat het ook wat kwaliteit en duurzaamheid betreft meer dan goed zit.

Speciaal SlimSeries deurbeslag

Een minimalistische deur als de SlimSeries met extreem smalle stijlen vraagt om speciaal beslag. Skantrae ontwikkelde daarom zelf beslagpakketten, zowel voor enkele als dubbele draaideuren en schuifdeuren. Kies voor speciaal ontwikkelde SlimSeries deurkrukken en deurgrepen bij de draaideur. Deze deurkrukken worden standaard geleverd met een loopslot. De optie voor een rolslot in combinatie met een deurgreep is ook mogelijk. De designkrukken passen perfect bij de minimalistische stijl en laten de deur volledig tot zijn recht komen. Leverbaar in rvs, mat chroom en mat zwart. Wat opvalt, is dat de rozetten amper zichtbaar zijn. Voor het afhangen komt Skantrae ook met een uitstekende oplossing: een blind scharnier dat de uitstraling helemaal afmaakt. Natuurlijk kan de draaideur ook met een standaard rvs-scharnier of zwart paumellescharnier afgehangen worden.

 

Strak schuifdeur design

De SlimSeries zijn perfect geschikt om als schuifdeur in te zetten. Logisch ook, want zo springen de strakke lijnen er nog beter uit. Skantrae biedt een modern en gevarieerd assortiment van grepen kommen voor een schuifdeur of dubbele schuifdeur. De collectie van grepen heeft modellen in rvs, mat zwart en inox, en de collectie kommen heeft modellen in rvs, mat chroom en mat zwart. Met elke greep en kom wordt de strakke look van de binnendeur versterkt. Compleet in minimalistische stijl is het schuifdeur-ophangsysteem van Skantrae. De systemen zijn uitgevoerd in mat zwart en rvs en zijn helpen de designdeuren helemaal een echte eyecatcher te worden. De deur wordt opgehangen aan de grote rollers die op de rail lopen.


De SlimSeries deuren van Skantrae kunnen ready-to-hang geleverd worden, want Skantrae neemt ook het uitvoeren van de bewerkingen uit handen!Ready-to-hang geleverd 

 

Dubbele schuifdeurDubbele Schuifdeur SlimSeries by Skantrae

Enkele schuifdeur

Enkele Schuifdeur SlimSeries by Skantrae

  

Enkele draaideur

Enkele Draaideur SlimSeries by Skantrae

  

Dubbele draaideur

Dubble Draaideur SlimSeries by Skantrae

 

 

 Skantrae SlimSeries Banner

Skantrae binnendeuren worden speciaal voor jou geproduceerd en kunnen niet worden geretourneerd of worden omgeruild tenzij een fout van Deurmarkt.com

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel