KOMO

KOMO kwaliteit deur

Skantrae heeft meer dan 52 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat. Uniek! Geen andere deurenleverancier geeft u zoveel keus! Een product voorzien van een KOMO certificaat biedt vele voordelen. KOMO is een onafhankelijk en toonaangevend kwaliteitskeurmerk. Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van ondermeer het Bouwbesluit.

Doordat deuren met dit keurmerk de zware KOMO testen glansrijk hebben doorstaan, bent u ervan verzekerd dat de deuren in perfecte conditie blijven, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Op een aantal punten uit deze testen is zelfs een maximale score bereikt. Beter kan gewoonweg niet!

Binnendeuren uit de SKS-series zijn ook perfect te gebruiken in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, zonder dat ze krom trekken of andere gebreken gaan vertonen. Bovendien zijn deze deuren onderworpen aan duurtesten, zodat ook na jarenlang gebruik een Skantrae deur nog steeds evengoed functioneert. Een houten paneeldeur die dus niet krom trekt en ook na jaren nog steeds goed sluit.

Kijk voor meer informatie op www.komo.nl.

Deuren bestelt u online op www.deurmarkt.com

deurmarkt KOMO keurmerk

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel