Skantrae glas opties

Onderstaand een ovezicht van alle soorten glas welke verkrijgbaar zijn in Skantrae binnendeuren. 

Veiligheidsglas van Skantrae

Een aantal deuren in uw woning wordt intensief gebruikt. Doordat steeds meer mensen kiezen voor licht en ruimte in de woning neemt het aandeel van deuren met één of meerdere glasruiten dan ook sterk toe. Niet alleen de deur dient dus tegen een stootje te kunnen, maar juist ook het glas.

Gehard veiligheidsglas 

Skantrae kiest voor kwaliteit en voor veiligheid. Daarom bestaat vrijwel ons gehele glasprogramma, zelfs waar mogelijk ons glas-in-lood, uit gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint. Als het glas onverhoopt toch breekt, dan brokkelt het uiteen in kleine, minder gevaarlijke stukjes.

Hieronder krijgt u een indruk van de glas mogelijkheden van Skantrae binnendeuren. U kunt het glas natuurlijk zelf plaatsen, maar wij kunnen het glas ook alvast voor u in de deur monteren. Hierbij wordt de gefigureerde kant van het glas (zoals bij facet- en satinato glas) aan de zogenaamde ‘vaste latten’ van de deurkant gemonteerd. Bekijk hieronder wat u aanspreekt.

Het is mogelijk om het glas los te leveren, maar ook af fabriek te laten plaatsen. Deze optie heeft u bij het bestellen van uw deur. Let op dat het plaatsen tijd kost en de levertijd met 5 werkdagen wordt verlengd. 

glas binnendeur Skantrae

 

glas in binnendeur opties

 

glas Skantrae deuren

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel