Sorteer op

DKC's

DKC staat voor Deur Kozijn Combinatie. DKS staat voor Deur Kozijn Set.
Een Deur Kozijn Combinatie/Set is hetzelfde en zorgt ervoor dat u een hoop tijd bespaart bij het plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren ervan.
Op deze pagina staan alle hardlopers van het DKC assortiment. De DKC sets van Austria zijn van een zeer degelijke kwaliteit. Met deze kant-en-klare sets bespaar je een hoop tijd bij het plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren ervan. De boarddeur is reeds zeer precies afgehangen.

Austria DKC

De DKC sets van Austria zijn van een zeer degelijke kwaliteit. Mt deze kant-en-klare sets bespaar je een hoop tijd bij het plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren ervan. De boarddeur is reeds zeer precies afgehangen. Door gerobotiseerde montage in onze eigen fabriek zijn de scharnieren en sluitplaten exact gepositioneerd en de slotgaten netjes geboord. De DKC’s zijn Prime Quality wit gegrond met watergedragen verf. 

Skantrae DKS

De Skantrae frame DKS 280 is een grenen foutvrij inmetselkozijn met een afgehangen binnendeur. Het kozijn is voorzien van de Skantrae Board SKB 280. Daarnaast zijn al onze Skantrae Frame modellen gecertificeerd met een PEFC- of FSC-certificering, dit betekend dat de deur voldoet aan de hedendaagse kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Bij het plaatsen van een nieuwe wand of muur is het erg praktisch om een deur-kozijn-set te gebruiken. De deur is met drie paumellescharnieren al afgehangen in het kozijn en is eenvoudig te plaatsen. Gemak en eenvoud dus.

Austria Aluminium deuren Nero Industriale

Nieuw in ons assortiment zijn de luxe alimunium staal look deuren, de Nero Industriale binnendeur. Deze deuren zijn bijna niet te onderscheiden van stalen binnendeuren en zeer prettig geprijsd.  De extra slanke Nero Legno industriale Deur|Kozijn combi's zijn met hun zwarte design uniek en kunnen dan ook fungeren als een echte eyecatcher in jou interieur! De staal look deuren uit deze lijn worden standaard als Deur|Kozijn combi geleverd. De deuren en kozijnen zijn vervaardigd van zwarte aluminium profielen (haaks 90 graden), 3D verstelbare scharnieren, magneetstrips en 30 cm hoge deurgreep. De Aluminium DKC "Nero Industriale wordt geleverd inclusief kozijn en is dus kant en klaar om te plaatsen. DKC staat voor deur kozijn combinatie, je deur wordt dus al in het kozijn kant en klaar afgehangen geleverd! 
De Aluminium DKC "Nero Industriale is leverbaar in 2 type, de Milano en de Piave. 

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel