Skantrae Binnendeur Beslag

Hier vindt u binnendeur beslag voor uw Skantrae deur. Snel, eenvoudig en veilig te bestellen op Deurmarkt.com!

Skantrae deurbeslag voor alle skantrae binnendeuren

Beslag zoals een deurkruk is een gebruiksartikel dat meerdere keren per dag gebruikt wordt. Wij adviseren u deze producten regelmatig schoon te maken. Skantrae deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals roestvast staal en messing, in verschillende kleuren van zilver of goudkleurig beslag tot modern mat chroom en nikkel, tot oude finishes zoals gebronsd en antiek.

 Tip Skantrae Deurmarkt.comMonteer het sierbeslag pas nadat de deur volledig is afgelakt en de verf volledig gedroogd is.

Let op: alle getoonde prijzen zijn incl. btw en per set, compleet voor 1 Skantrae deur dus! ( uitgezonderd grepen ) 

Binnendeurbeslag

Maak de nieuwe Skantrae deur compleet met een bijpassende deurkruk, rozet of toiletgarnituur. Om het uitgebreide assorrtiment beslag overzichtelijk te maken is het verdeeld in 4 series; State, Century, Province en Royal. Elke serie vertegenwoordigt een stijl, waardoor het veel makkelijker wordt een passende keuze te maken:

·       State: Staat voor stoer en minimalistisch. De krukken kenmerken zich door de duidelijke lijnen en strakke, minimalistische vormgeving en zijn daarmee een prachtige aanvulling op de moderne deuren van Skantrae zoals SlimSeries, Cube en Nano.

·       Century: Deze krukken kunnen toegepast worden in vele woonstijlen, van modern tot landelijk of zelfs klassiek. Passend bij bijvoorbeeld de Accent deuren, maar dus ook bij het Essence assortiment.

·       Province: In de serie Province vindt u deurkrukken die vooral passen bij een landelijke woonstijl en bijpassende deuren zoals de Cottage modellen.

·       Royal: Een assortiment van deurkrukken in een klassieke stijl. Maar ook de typerende jaren ’30 krukken vindt u in deze serie. Deze krukken passen prachtig op een Prestige of een met glas-in-lood uitgevoerde binnendeur.

Garantie Skantrae deurgrepen?

Een groot deel van ons assortiment is voorzien van een titanium coating. Op deze modellen, die herkenbaar zijn aan het Ti-logo, geven we een levenslange garantie op kleurvastheid en kras-bestendigheid. Op de overige modellen bieden wij twee jaar garantie op de constructie, bij normaal gebruik.

Skantrae Ultraslim deurbeslag!

Onze Ultraslim modellen hebben naast een exclusieve vormgeving, een rozetdikte van slechts 3 mm. Voor een eenvoudige montage kunnen wij de frezing in de deur verzorgen. U herkent ze aan het ULTRA SLIM logo.

Geveerde deurkruk? 

Alle deurkrukken van Skantrae zijn geveerd. Dit betekent dat er een onzichtbaar veersysteem in de deurkruk is verwerkt waardoor deze jarenlang optimaal functioneert en de deur perfect sluit.

Montage van een Skantrae deurgreep

Vrijwel al het sierbeslag (m.u.v. Daniela, Daniela Lux ovaal, Kristina, Kristina ovaal en Petana) is geschikt voor een stevige door-en- door montage. Dat wil zeggen dat de montageschroeven door het slot en de deur heen gaan zonder dat de schroeven zichtbaar zijn.

Monteren van een Skantrae deurgreep

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel