Navigatie

Skantrae binnendeur beslag

Hier vindt u binnendeur beslag voor uw Skantrae deur. Snel, eenvoudig en veilig te bestellen op Deurmarkt.com!

Skantrae deurbeslag voor alle skantrae binnendeuren

Beslag zoals een deurkruk is een gebruiksartikel dat meerdere keren per dag gebruikt wordt. Wij adviseren u deze producten regelmatig schoon te maken. Skantrae deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals roestvast staal en messing, in verschillende kleuren van zilver of goudkleurig beslag tot modern mat chroom en nikkel, tot oude finishes zoals gebronsd en antiek.

 Tip Skantrae Deurmarkt.comMonteer het sierbeslag pas nadat de deur volledig is afgelakt en de verf volledig gedroogd is.

Let op: alle getoonde prijzen zijn incl. btw en per set, compleet voor 1 Skantrae deur dus!

Garantie Skantrae deurgrepen?

Een groot deel van ons assortiment is voorzien van een titanium coating. Op deze modellen, die herkenbaar zijn aan het Ti-logo, geven we een levenslange garantie op kleurvastheid en kras-bestendigheid. Op de overige modellen bieden wij twee jaar garantie op de constructie, bij normaal gebruik.

Skantrae Ultraslim deurbeslag!

Onze Ultraslim modellen hebben naast een exclusieve vormgeving, een rozetdikte van slechts 3 mm. Voor een eenvoudige montage kunnen wij de frezing in de deur verzorgen. U herkent ze aan het ULTRA SLIM logo.

Geveerde deurkruk? 

Alle deurkrukken van Skantrae zijn geveerd. Dit betekent dat er een onzichtbaar veersysteem in de deurkruk is verwerkt waardoor deze jarenlang optimaal functioneert en de deur perfect sluit.

Montage van een Skantrae deurgreep

Vrijwel al het sierbeslag (m.u.v. Daniela, Daniela Lux ovaal, Kristina, Kristina ovaal en Petana) is geschikt voor een stevige door-en- door montage. Dat wil zeggen dat de montageschroeven door het slot en de deur heen gaan zonder dat de schroeven zichtbaar zijn.

Monteren van een Skantrae deurgreep

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 23:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

Whatsapp sturen? 06 54734337

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

OPRUIMKELDER

© 2012 - 2019 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel