Austria Cabana

Cabana Roble Serie: Rustiek & modern

De Cabana Roble deuren staan synoniem voor traditie en charme. Ze zijn geïnspireerd op de traditionele 'barn doors', en hun rustieke uiterlijk wordt versterkt door de keuze voor topkwaliteit Amerikaans Eiken fineer. Deze deuren, krachtig en duurzaam, zijn ideaal voor gezinswoningen. Ze passen perfect binnen een landelijk interieur en combineren eveneens naadloos met de hedendaagse industriële stijl. De donkere industriële accenten complementeren het rustieke Eiken. Elk Cabana Roble deur is FSC-gecertificeerd, draagt het KOMO-keurmerk en komt met een garantie van 12 jaar.

Opbouw:
Deze deuren zijn uniform aan zowel de voor- als achterzijde, geaccentueerd met verticale groeven. Hun structuur bestaat uit massief Eiken randhout, premium vezelplaat en een HDF-laag, wat zorgt voor kracht en stabiliteit. Het oppervlak is verrijkt met eersteklas Amerikaans Eiken fineer, dat elke ruimte doet stralen met zijn charme. Ondanks de stevige constructie is de Cabana Roble deur verrassend licht in vergelijking met soortgelijke volledig MDF deuren. We raden echter aan de 231,5 cm variant met 4 scharnieren te monteren om doorhangen te voorkomen. Het gebruik van massief Eiken aan de buitenranden van de deur maakt het mogelijk om de deur met maximaal 1 cm in te korten, zowel aan de boven- als onderzijde, voor een perfecte pasvorm in elk kozijn.

Bewerkingen:
De deur is uitgerust met een slotgatboring voor een (FORZA) Cabana Roble magneetslot, waarbij het krukgat op 105 cm vanaf de onderkant van de deur is geplaatst. Het slot onderscheidt zich door de hoge zwarte voorplaat. De deuren worden onbehandeld geleverd, maar voor garantiebehoud is het essentieel ze af te lakken. SKYLT Original is een uitstekende keuze voor deze afwerking, waarbij het de natuurlijke look van het Eiken behoudt, terwijl het ook beschermt tegen UV-straling, vuil en vocht.

Voor de Cabana Roble deuren zijn tal van deelbewerkingen mogelijk, zoals maatbewerking, arm schaven aan de sluitzijde, scharnierinkrozingen, groeven voor tochtvaldorpels of schuifdeursystemen en diverse boringen.

De deuren kunnen ook vooraf in de fabriek afgelakt worden via onze aflakservice met SKYLT Original.

Deurbeslag:
De stevige, in het zwart uitgevoerde deurkrukken, grepen, scharnieren en schuifdeursystemen vormen een perfecte aanvulling op de Cabana Roble deuren. Denk bijvoorbeeld aan het V-schuifdeursysteem gecombineerd met de zwarte Aerina deurgrepen. Deze deuren zijn optimaal te combineren met RenoV8 Nero kozijnen en de Adamaris deurkruk.

Serie Cabana Roble:
De Cabana Roble serie biedt moderne 'barn doors' die zijn geïnspireerd op oude boerderijdeuren, met klemmen voor extra stabiliteit en robuustheid. Met het gebruik van rustiek Amerikaans Eiken zijn deze deuren echte blikvangers in elk interieur. De samenstelling van vezelplaatkern met Eiken oppervlak en randhout zorgt ervoor dat de deur lichter en betaalbaarder is dan een volledig massieve Eikenhouten deur.

De Cabana Roble is als stompe deur beschikbaar in standaard maten.

Sorteer op
 • Cabana Roble Zero
  Cabana Roble Zero
  € 470,00
 • Cabana Roble Plano
  Cabana Roble Plano
  € 470,00
 • Cabana Roble Uno links
  Cabana Roble Uno links
  € 470,00
 • Cabana Roble Uno rechts
  Cabana Roble Uno rechts
  € 470,00
 • Cabana Roble Dos links
  Cabana Roble Dos links
  € 470,00
 • Cabana Roble Dos rechts
  Cabana Roble Dos rechts
  € 470,00
 • Cabana Blanco Uno links
  Cabana Blanco Uno links
  € 447,00
 • Cabana Blanco Uno rechts
  Cabana Blanco Uno rechts
  € 447,00
 • Cabana Blanco Dos links
  Cabana Blanco Dos links
  € 445,00
 • Cabana Blanco Dos rechts
  Cabana Blanco Dos rechts
  € 445,00
 • Slotklos t.b.v. Austria Cabana
  Slotklos t.b.v. Austria Cabana
  € 12,75
 • SKYLT Original Onzichtbare Lak 1L
  SKYLT Original Onzichtbare Lak 1L
  € 49,95

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel