Sorteer op

Svedex Vlakke Superlak® deur

Vlakke Svedex Superlak® deuren bestel je eenvoudig op Deurmarkt.com!

Vlakke Svedex Superlak® binnendeuren heb je vast al wel eens gezien. Deze superlak deuren zijn al jaren erg populair in Europa. De kwaliteit van onze Svedex superlak deuren is onbetwist!  Niet alleen door hun functionaliteit en ingetogen karakter, maar ook door hun tijdloze uitstraling en hoge kwaliteit.

Svedex Superlak® Svedex is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Onze mooie stijldeuren zijn ontwikkeld voor een lange levensduur. Dit dankzij Svedex Superlak®. Deze ongekend duurzame lak is van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is. Door een uniek lakproces worden de deuren superstrak afgelakt. De ongekend harde laklaag biedt optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht.

Functioneel en van hoge kwaliteit binnendeuren kopen? Svedex superlak

De vlakke Superlak® deur in al zijn uitvoeringen is al sinds het begin een basisdeur in het assortiment van Svedex, afgewerkt dankzij onze Svedex Superlak®. Deze lak is extreem krasvast en ongevoelig voor verkleuring. Gegarandeerd jarenlang plezier van uw deur!

Uiteraard is de standaard vlakke deur fantastisch in combinatie met ons ruime assortiment aan glas-, lijn- en/of paneeldeuren. Optioneel is het vlakke Superlak® model uit te voeren met diverse glasopeningen.

Verkoopopties van Deurmarkt's vlakke Svedex Superlak® deur

Svedex vlakke superlak deuren kun je onderverdlen in 1.0 een vlakke deur, 2.0 een vlakke deur met kleine glasopening, Svedex 5.0 een grote glas opening in een vlakke superlak deur, 6.0 een vlakke deur met zijlicht opening en 7.0 een vlakke Svedex superlak deur met de grootste glasopening!

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel