Sorteer op
 • Svedex voorbewerkte boarddeur Stomp
  Svedex voorbewerkte boarddeur Stomp
  € 57,95
 • Binnendeur Kamerhoog 240 cm
  Binnendeur Kamerhoog 240 cm
  € 199,00
 • Binnendeur Kamerhoog 250 cm
  Binnendeur Kamerhoog 250 cm
  € 199,00
 • Binnendeur Kamerhoog 260 cm
  Binnendeur Kamerhoog 260 cm
  € 199,00
 • Binnendeur Kamerhoog 270 cm
  Binnendeur Kamerhoog 270 cm
  € 199,00
 • Svedex voorbewerkte boarddeur Geluidswerend
  Svedex voorbewerkte boarddeur Geluidswerend
  € 147,95
 • Svedex voorbewerkte boarddeur Brandwerend
  Svedex voorbewerkte boarddeur Brandwerend
  € 165,00

Svedex voorbewerkte deur

Voorbewerkte Binnendeuren van Svedex


Op zoek naar hoogwaardige voorbewerkte binnendeuren voor jouw interieur? Ontdek de uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid van Svedex's voorbewerkte deuren. Of je nu op zoek bent naar een stomp, opdek, brandwerend of kamerhoog. Het kan allemaal! Svedex biedt de perfecte oplossing die aan al jouw eisen voldoet.

Afwerking: Voorbewerkt (VH)

Svedex levert deuren met een voorbewerkte afwerking (VH), waardoor je ze gemakkelijk kunt schilderen of afwerken volgens jouw persoonlijke stijl en smaak. Standaard zijn er geen kantafwerkingen, maar deze kunnen op aanvraag worden toegevoegd voor een meer afgewerkte uitstraling.

Vulling: Veelzijdige Opties

Onze deuren worden standaard geleverd met een honingraatvulling voor optimale stabiliteit en isolatie. Maar we bieden ook diverse optionele vullingen, waaronder massieve vlasspaanplaatvulling, perliet en tubulaire vullingen, om aan jouw specifieke behoeften en smaak te voldoen.

Afmeting: 

Dikte: Ca. 39 mm
Breedte: Maatwerk mogelijk
Hoogte: Maatwerk mogelijk

Standaard bieden we deuren aan in breedtes variërend van 530 tot 1130 mm, maar we kunnen ook deuren op maat maken voor afwijkende breedtes. De maximale deurbreedte is 1230 mm, wat ruimte biedt voor verschillende interieurconfiguraties.onze standaarddeuren zijn verkrijgbaar in hoogtes variërend van 2015 tot 2315 mm, maar we kunnen ook deuren op maat maken voor afwijkende hoogtes. De maximale deurhoogte is 2600 mm, waardoor je flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van jouw interieur.

Afwerking: Voorbewerkt (VH)

Svedex levert deuren met een voorbewerkte afwerking (VH), waardoor je ze gemakkelijk kunt schilderen of afwerken volgens jouw persoonlijke stijl en smaak. Standaard zijn er geen kantafwerkingen, maar deze kunnen op aanvraag worden toegevoegd voor een meer afgewerkte uitstraling. Toch liever een afgelakte variant? Kijk eens naar de Superlak serie

 

Alle deuren van Svedex worden standaard geleverd met een slotgatboring voor een Nemef 1200/1300 slot. Indien nodig, kunnen we afwijkende slotgat boringen op aanvraag aanbrengen. Houd er rekening mee dat standaard scharnierkrozingen niet zijn inbegrepen, maar deze kunnen ook op aanvraag worden toegevoegd voor jouw gemak. Deze deuren zijn geschikt voor 

Kies voor de duurzaamheid, veelzijdigheid en kwaliteit van Svedex binnendeuren en transformeer jouw interieur vandaag nog. Neem contact met ons op voor meer informatie of om jouw bestelling te plaatsen.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel