Schuifdeur? Bereken je uitsparing!

Het plaatsen van een schuifdeur vereist nauwkeurige voorbereiding om ervoor te zorgen dat de deur soepel beweegt en goed past. De uitsparing in de muur is van cruciaal belang voor een succesvolle installatie. Hier is een stapsgewijze uitleg, gebaseerd op de gegeven informatie:

Het gat in de muur bepalen voor een schuifdeur met Deurmarkt.com:

  1. Breedte van de deur: a. Kies eerst de gewenste breedte van uw deur. De standaardmaten variëren van 68 cm tot 93 cm. b. Nadat u de gewenste breedte heeft gekozen, trekt u daar 9 cm vanaf. Het resultaat is de ideale breedte voor de uitsparing in de muur.

    Bijvoorbeeld: Als u een deur van 93 cm kiest, moet de uitsparing in de muur 84 cm breed zijn (93 cm - 9 cm = 84 cm).

  2. Hoogte van de deur: a. Bepaal de hoogte van uw deur. b. Trek ongeveer 3 cm af van deze hoogtemaat. Het resultaat is de ideale hoogte voor de uitsparing van de deur. c. Daarnaast moet u rekening houden met extra ruimte boven de deur voor de montage van de rails. Zorg dat er minimaal 15 cm montage ruimte is tussen de bovenkant van de deur en het plafond.

    Bijvoorbeeld: Als uw deur 200 cm hoog is, moet de uitsparing in de muur ongeveer 197 cm hoog zijn (200 cm - 3 cm = 197 cm). Bovendien heeft u dan nog minimaal 15 cm ruimte nodig boven de deur voor de rails.

Belangrijk: Dit is een algemene richtlijn op basis van de gegevens van Deurmarkt.com. Het exacte formaat van de uitsparing kan variëren afhankelijk van het specifieke schuifsysteem dat u gebruikt. Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant of leverancier van uw schuifdeursysteem om zeker te zijn van de juiste afmetingen.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel