Eicq Binnendeuren

Nieuw in het assortiment van Deurmarkt Eiken deuren!

De Eicq Binnendeuren

De naam zegt eigenlijk al voldoende! Eicq zorg voor mooie natuurlijke deuren van eikenhout. In het atelier van Eicq wordt op vakkundige wijze met repsect voor het materiaal, een stijlvolle, degelijke en duurzame binnendeur vervaardigd. 
Bij deze serie deuren van Eicq hoeft u niet te denken aan ouderwetse deuren, u kunt moderne & vlotte deuren verwachten binnen dit assortiment!
In de woontrends van de laatste tijd komen natuurlijke materialen steeds meer tot hun recht.
Dan past een binnendeur van Eicq uiteraard perfect daaarbij.
De woontrend met het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor een warme sfeer in uw woning. Vandaar de populairiteit hiervan!
Het eikenhout is verkrijgbaar in diverser kwaliteiten. Onder te verdelen in: zeer fijne kwaliteit, zeer rustieke kwaliteit en alles daartussen.
Hierbij moeten we accepteren wat de natuur voor ons gemaakt heeft, dat biedt karakter!
Geen enkele deur is hetzelfde qua structuur, maar het totaalplaatje straalt pure klasse uit.
Wanneer u de binnendeuren van Eicq in huis haalt bent u verzekerd van een verbluffend resultaat!


Kortom, zoekt u kwaliteit, sfeervol & natuurlijkheid in uw interieur? Dan zit u bij de Eicq binnendeuren 100% goed! Let op dat je de Eicq deuren nog moet afwerken, het beste is gebeitst/gevernist of geolied.

Eicq binnendeuren zijn geen voorraadproduct. Uw deuren worden altijd speciaal voor u gemaakt na bestelling. Voor afgewerkte binnendeuren in standaardmaten moet u ongeveer rekening houden met een levertermijn van 5 weken. Maatwerkdeuren en door uzelf ontworpen parketdeuren vragen ongeveer 6/8 weken om te vervaardigen, maar dan heeft u wel de garantie dat u een echt uniek en speciaal voor u gemaakt product in huis heeft! Als u een zeer creatief ontwerp voor ogen heeft dan kan de levertijd misschien iets langer duren, maar daag ons gerust uit. Met ons vakmanschap gaan wij u verrassen met een zeer fraai en persoonlijk eindproduct!

Eicq binnendeuren worden onafgewerkt geleverd, maar u kunt optioneel (aangeraden) kiezen uit diverse meubelafwerkingsmogelijkheden als vernissen, ceruseren (een verftechniek waarbij de natuurlijke nerven van het eikenhout opgevuld worden met een witte pasta waarmee de vloeiende en/of grillige lijnen van het hout geaccentueerd worden), beitsen of oliën om uw deuren een speciaal karakter te geven. Geverniste en geceruseerde deuren zijn in principe onderhoudsvrij wat afwerking betreft. Wel adviseren wij om uw deuren regelmatig te reinigen met een vochtige doek en een mild (niet agressief) onderhoudsproduct. Deuren die met olie zijn afgewerkt hebben periodiek (ongeveer éénmaal per jaar) een behandeling nodig met een nieuwe laag onderhoudsolie (kleurloos) omdat olie op termijn “uitgeademd” wordt. Deze laag kunt u zelf aanbrengen.

Een zwarte eiken binnendeur?

Eikenhout heeft van nature een fraaie kleur, maar afhankelijk van smaak en uw interieur kunt u er ook voor kiezen om iets bijzonders te doen met uw Eicq binnendeur. Zo is het mogelijk om, naast een neutrale afwerking, olie met een kleur toe te passen. Uw binnendeur krijgt dan een zachte gloed. Een iets diepere kleurnuance is te bereiken door uw binnendeur te kleuren (beitsen). Ook kunt u kiezen om uw binnendeur te laten ceruseren, waarbij het reliëf middels een pasta wordt voorzien van een nuance.

Eicq biedt u ook de mogelijkheid om uw deuren en kozijnen te lakken in zwart. De natuurlijke tekening en het reliëf van eikenhout blijven daarbij zichtbaar. Een bijzondere en zeer stijlvolle creatie die een absolute meerwaarde aan uw interieur geeft. Afhankelijk van uw smaak natuurlijk. 

Sorteer op
Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2023 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel