Onze hardlopers

Op deze pagina vind je alle hardlopers van het Deurmarkt assortiment.
Industriële Glasdeuren, Industriële Paneeldeuren, Houtlook deuren, Binnendeurbeslag, Schuifdeuren, Paumelles & Scharnieren, Sloten, Kozijnen, Deurluifels, Taatsdeuren, Boarddeuren en DKC's.

Eén ding is altijd zeker, uitsluitend A-kwaliteit voor de beste prijs!

Industriële Glasdeuren

Er zijn meerdere "best-sellers" series te vinden in het assortiment van de Industriële Glasdeuren.
Zoals Skantrae SlimSeries, Austria Nero Legno, Weekamp Industrial, Albo Slimline, Svedex Nova Design en CanDo Industrial.

Ultraslanke houten deuren met een prachtige "staallook" voor een hele scherpe prijs! Industriële stalen deuren zijn normaal gesproken niet goedkoop. Dat komt door het gebruikte materiaal en het feit dat deze deuren op maat worden gemaakt. Gelukkig zijn deze deuren daar de perfecte oplossing voor. Industriële glasdeuren zijn de echte eyecatcher in uw interieur dankzij de ultraslanke uitvoering en industriële look. 

Industriële Paneeldeuren

Er zijn meerdere "best-sellers" series te vinden in het assortiment van de Industriële Paneeldeuren.
Zoals Skantrae SlimSeries, Austria Svenska, Skantrae Original en Skantrae Prestige.
De Skantrae Prestige is een serie met royale, luxe binnendeuren die u eenvoudig, snel en veilig online kunt bestellen op Deurmarkt.com!
De Svenska binnendeuren kenmerken zich door de heldere vormgeving dankzij een strak samenspel van horizontale en verticale lijnen. De dieper liggende panelen creëren fraaie contrasten. Skantrae Original binnendeuren springen eruit dankzij de typische stijl-dorpelverbinding.
De Skantrae SlimSeries Paneeldeuren in het wit doen hun intrede na het eerdere, enorme succes van de minimalistische SlimSeries zwarte binnendeuren. De kenmerkende smalle stijlen worden gecombineerd met vlakke panelen. 

Houtlook deuren

Er zijn in dit assortiment Houtlook deuren te vinden van Eicq, Skantrae en Austria. Er zijn meerdere "best-sellers" series te vinden in het assortiment van de Industriële Glasdeuren. Zoals Skantrae Eicq binnendeuren, Skantrae Cottage en Austria Cabana.
Eicq zorg voor mooie natuurlijke deuren van eikenhout. In het atelier van Eicq wordt op vakkundige wijze met repsect voor het materiaal, een stijlvolle, degelijke en duurzame binnendeur vervaardigd.  Bij deze serie deuren van Eicq hoeft u niet te denken aan ouderwetse deuren, u kunt moderne & vlotte deuren verwachten binnen dit assortiment!
De Skantrae Cottage binnendeuren kunnen we omschrijven als landelijk en trendy. Deurfabrikant Skantrae baseerde deze sfeervolle deurenlijn op de Amerikaanse Barn-stijl. Daardoor past de serie uitstekend binnen de hedendaagse trend van landelijk en toch trendy.
Naast de industriële deuren zien we in de t-programma's gericht op de styling van de woning steeds vaker ook (eiken) 'barn doors' toegepast worden. Deze landelijke stijl van deuren is geïnspireerd op boerderij en staldeuren, met diagonale schoren destijds vooral functioneel bedoeld voor de stabiliteit van de toen vaak zware deuren.

Binnendeurbeslag

Uw binnendeur moet natuurlijk afgewerkt worden met het mooiste binnendeurbeslag!
Er is zelfs binnendeurbeslag die perfect aansluit op uw Skantrae Slimseries deur. Super handig compleet pakket voor uw nieuwe Slimserie deur van Skantrae - eenvoudig kant en klaar! In het assortiment van Skantrae Slimseries draaideurpakketen zijn er vier echte uitblinkers.
Deurkruk Plano, Akron, Cleves minimal en Dayton. Deze zijn te verkrijgen in meerdere kleuren. Echter blijven Zwart en RVS toch de toppers van het assortiment. Natuurlijk zijn er veel meer deurkrukken en deurgrepen te vinden. Check snel het assortiment en vind de ideale afwerking van uw binnendeur!

Schuifdeuren

Schuifdeuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel en zijn perfect om kamers deels van elkaar af te sluiten.
TIP: De meeste draaideuren zijn ook te verkrijgen als schuifdeur! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gekozen deur? Stuur een mailtje naar schuifdeur@deurmarkt.com
Er zijn meerdere "best-sellers" series te vinden in het assortiment van onze Schuifdeuren.
Zoals Intersteel schuifdeur Cubo, Weekamp Industrial en Svedex Nova Design.
Uitsluitend A-kwaliteit voor de beste prijs verkrijgbaar op www.Deurmarkt.com!

Paumelles & Scharnieren

De paumelle scharnieren hebben een Mat Zwarte finish en past daarom uitstekend bij uw Zwarte deurkrukken.
Scharnieren met een 80x80mm maat worden voornamelijk gebruikt bij renovaties, om het oude 76x76mm scharnier netjes te kunnen vervangen.
Per deur zijn 3 of 4 scharnieren nodig, afhankelijk van de hoogte van de deur. 

Mat Zwart en RVS zijn de meest verkochte kleuren. Tevens is de Skantrae Paumelle Scharnier Vaasmodel te verkrijgen in veel meer kleuren!
NeroMat ChroomRVS en de Old Silver.

Sloten

De sloten zijn natuurlijk een essentieel onderdeel van uw nieuwe binnendeur!
De Nemef sloten zijn te verkrijgen in drie verschillende kleuren. Wit, RVS en Zwart.
De meest verkochte sloten zijn de loopsloten, toiletsloten, Dag/Nachtslot (Cilinder), Dag/Nachtslot (Klavier).
Tevens verkoopt Deurmarkt.com magneetsloten. Dit slot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. De deur wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar wanneer hij geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, u voorkomt hiermee ook beschadigingen aan het kozijn of dat u er onverhoopt achter blijft haken. De doornmaat van dit slot is 50 mm en wordt geleverd inclusief sluitplaat en zwarte voorplaat.
Deze magneetsloten zijn ook te verkrijgen speciaal voor de Nero Legno glasdeuren. De perfecte afwerking is dan een feit!

Kozijnen

Een kozijn zorgt voor de nette afwerking tussen de muur en de deur.
Het gaat om drie verschillende varianten die het meest verkocht worden.
Austria RenoV8, Austria Basic Kozijnen, Skantrae Kozijnen Hardhout en de Eicq Kozijnen. 
Het is aan te raden om kozijnen te bestellen bij dezelfde fabrikant als waar u de deuren van heeft besteld.

Deurluifels

Het is iets waar we niet zo snel bij stilstaan, maar wat een waardevolle toevoeging aan uw huis is: een afdak boven de voordeur.
Een deurluifel heeft allerlei praktische voordelen, verhoogt uw gastvrijheid (aanbellende gasten staan heerlijk droog) en is bovendien een stijlvolle toevoeging aan uw gevel. Als u op zoek was naar een webshop waar u snel en voordelig een deurluifel kunt kopen, dan heeft u deze nu gevonden. Welkom bij Deurmarkt! Kijk rustig rond in ons online assortiment en bestel uw deurluifel.nBinnen enkele werkdagen kunt u een prachtige luifel boven de voordeur monteren.

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn een echte eyecatcher in uw interieur. 
Verbaasd opent uw visite één van uw taatsdeuren. "Geen kozijn: hoe is dat mogelijk?" Met een glimlach bekijkt u het tafereel. Het antwoord is eigenlijk heel simpel en de binnendeuren net zo mooi. Gaat u uw geheim aan ze verklappen? Zijn ze namelijk ook op zoek naar luxe, maar scherp geprijsde taatsdeuren? Dan kunnen ze altijd bij de webshop van Deurmarkt terecht. Bekijk meteen ons aanbod! 
Taatsdeuren - ook wel pivotdeuren genoemd - maken zeker indruk. Dit komt doordat ze zonder kozijnen geplaatst kunnen worden.
De scharnieren worden namelijk in de boven- en onderzijde van de deur geplaatst. Dit model wordt zo in het plafond en de vloer gemonteerd, waardoor de muur volledig wordt ontzien. Een kozijn is dus overbodig.
Taatsdeuren staan ook bekend om hun verticale as. Dit houdt in dat ze zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien. 
In het assortiment van de Taatsdeuren zijn er uiteraard meerdere "best-sellers" van verschillende series.
Skantrae Slimseries Ultra, Weekamp Industrial en Albo Slimline.

Boarddeuren

In het assortiment van meest verkochte boarddeuren wordt er gekeken naar de Boarddeuren van de fabrikanten Skantrae & Austria.
Hierbij is er een selectie gemaakt van twaalf uitstekende boarddeuren. Bij Deurmarkt.com is één ding gegarandeerd. Uitsluitend A-kwaliteit, af-fabriek uiteraard. Boarddeuren kunnen verschillende vullingen hebben. Honingraatvulling, Kanaalspaanvulling of Volspaanvulling.
Kijk goed bij het product zodat u zeker weet dat u het gewenste besteld.

DKC's

DKC staat voor Deur Kozijn Combinatie. DKS staat voor Deur Kozijn Set.
Een Deur Kozijn Combinatie/Set is hetzelfde en zorgt ervoor dat u een hoop tijd bespaart bij het plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren ervan. De DKC sets van Austria zijn van een zeer degelijke kwaliteit. Met deze kant-en-klare sets bespaar je een hoop tijd bij het plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren ervan. De boarddeur is reeds zeer precies afgehangen.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel