Svedex Houten kozijnen

Svedex Agti Houten Kozijn:

Eenvoudig te Monteren en Perfect Afstelbaar Onze Svedex Agti houten montagekozijnen zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te monteren. Met een grotere muuromvatting bieden ze voldoende stelmogelijkheden. Dankzij pluggen en afstandsschroeven is de installatie een fluitje van een cent. De kozijnen worden gelamineerd geproduceerd, waardoor het kromtrekken van het hout wordt voorkomen. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen voor een perfecte match met uw interieur.

Agti Smart Binnendeurkozijn:

Flexibiliteit in Keuze en Nastelbaarheid Het Agti Smart binnendeurkozijn is bij uitstek geschikt voor het koperskeuze-traject. U kunt zelfs tot het laatste stadium van de bouw uw keuze voor houten kozijnen uitstellen. Tijdens de bouw kunnen standaardsparingen worden gemaakt, terwijl u toch de vrijheid behoudt om voor houten kozijnen te kiezen. Het unieke systeem maakt het mogelijk het Agti Smart binnendeurkozijn zelfs na montage en deurafhangen, nastelbaar te houden zonder het gebruik van losse afdeklijsten. Het kozijn wordt afgelakt met een watergedragen lak voor een duurzame afwerking.

Svedex Comfort Kozijn:

De Perfecte Mix van Kwaliteit en UitstralingEen prachtige binnendeur verdient een bijpassende omlijsting. Dat is waar ons Svedex Comfort Kozijn om de hoek komt kijken. Met een luxe en warme uitstraling dankzij speciale detaillering en Svedex Superlak® afwerking, biedt het een eigentijds alternatief voor traditionele stalen kozijnen.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel