Navigatie

Taatsdeuren

Op zoek naar deuren zonder kozijn? Deurmarkt.com biedt moderne taatsdeuren voor betaalbare prijzen!

Skantrae_SlimSeries_taats_enkel.jpg

Skantrae_SlimSeries_taats.jpg

Verbaasd opent uw visite één van uw taatsdeuren. Geen kozijn: hoe is dat mogelijk? Met een glimlach bekijkt u het tafereel. Het antwoord is eigenlijk heel simpel en de binnendeuren net zo mooi. Gaat u uw geheim aan ze verklappen? Zijn ze namelijk ook op zoek naar luxe, maar scherp geprijsde taatsdeuren? Dan kunnen ze altijd bij de webshop van Deurmarkt terecht. Bekijk meteen ons aanbod! 

Wat zijn taatsdeuren?

Taatsdeuren - ook wel pivotdeuren genoemd - maken zeker indruk. Dit komt doordat ze zonder kozijnen geplaatst kunnen worden. De scharnieren worden namelijk in de boven- en onderzijde van de deur geplaatst. Dit model wordt zo in het plafond en de vloer gemonteerd, waardoor de muur volledig wordt ontzien. Een kozijn is dus overbodig. Taatsdeuren staan ook bekend om hun verticale as. Dit houdt in dat ze zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien. 

De voordelen

De keuze voor taatsdeuren is snel gemaakt. Er zijn namelijk ontzettend veel voordelen te noemen. Allereerst creëert onze pivotdeur de illusie van ruimte en openheid. Dit komt deels door het feit dat de vloer onder de deur door lijkt te lopen. Kiest u voor één van onze glazen modellen? Dan komt dit de toevoer van natuurlijk licht zeker ten goede. Tot slot zijn er ook praktische voordelen. Het monteren van taatsdeuren is namelijk een fluitje van een cent. Tevens bespaart u op stookkosten, doordat deze binnendeur automatisch sluit.  

De deuren van Deurmarkt.com

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Dat vinden wij bij Deurmarkt erg belangrijk. Renoveren of verhuizen is namelijk al duur genoeg. Daarom doen wij alleen zaken met de beste merken, zoals Austria, 2adore en Skantrae. Er is echter één ding waar ons bedrijf niet op bespaart en dat is deskundige kennis. Dus heeft u een vraag over taatsdeuren? Neem dan contact met ons op of bezoek gerust onze showroom in Heerde. Bent u - naast taatsdeuren - ook op zoek naar bijbehorende accessoires? Wij leveren o.a.: 

  • Deurbeslag

  • Schuifdeursystemen

  • Deurluifels

Bestel vandaag nog onze taatsdeuren!

Uniek, persoonlijk en luxe. Taatsdeuren zijn een aanwinst voor iedere woning. Bestel vandaag nog uw favoriete model bij Deurmarkt.com. Heeft u een vraag? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Stuur ons gerust een chatbericht. Natuurlijk zijn wij ook via andere wegen te bereiken. Zo kunt u bellen naar 06 203 242 76 of mailen naar info@deurmarkt.com. Staan uw nieuwe taatsdeuren straks ook in het middelpunt van de belangstelling? 

 

Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 23:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

Whatsapp sturen? 06 54734337

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

OPRUIMKELDER

© 2012 - 2019 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel