Sorteer op

SlimSeries toebehoren Skantrae

Een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) is cruciaal voor iedere SlimSeries deur met smalle stijlen. Ieder pakket bevat de volgende componenten: SlimSeries beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), SlimSeries smalslot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle benodigde bewerkingen voor de deur. Je bestelt een HSP altijd samen met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen direct kunnen worden uitgevoerd. Een SlimSeries deur zonder HSP bevat geen bewerkingen. 

Koop altijd een SlimSeries deur in combinatie met een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket om uw deur volledig tot zijn recht te laten komen en de perfecte synergie tussen deur en hang- en sluitwerkpakket te realiseren!

SlimSeries hang- en sluitwerkpakket 

De ultraslanke Skantrae SlimSeries deuren vereisen speciaal hang- en sluitwerk. Daarom biedt Skantrae unieke SlimSeries hang- en sluitwerkpakketten. Met de ontwikkeling hiervan heeft de deurfabrikant de traditionele beperkingen weten te overwinnen. Wilt u een dubbele draaideur of schuifdeur? Kies dan 2 keer het betreffende pakket. Meer informatie vindt u op de pagina van het hang- en sluitwerkpakket. Benieuwd welk pakket het beste bij u past? Neem dan contact op of stel uw pakket gemakkelijk zelf samen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Bekijk dan ons stappenplan om te achterhalen welk SlimSeries HSP bij jouw situatie past.

Doorloop onderstaande stappen om het juiste hang- en sluitwerkpakket te kiezen bij uw SlimSeries deur:

 

stappen slimseries

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel