Austria Dutch Line

Dutch Line - Tijdloze binnendeur voor elk interieur

Deze prachtige Austria binnendeur uit de serie Dutch Line belichaamt elegantie en functionaliteit. Met zijn vierpaneelsontwerp en de solide dubbele onderdorpel, gecombineerd met robuuste stijlen en luxe schuine facetprofielen, is deze deur een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Ideaal als kamerdeur, keukendeur en toiletdeur, is het ontwerp beschikbaar in diverse maten, zowel als stompe deur als opdekdeur. Onderscheidend door zijn FSC certificering en 12 jaar garantie, staat deze Dutch Line binnendeur synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid.

Opbouw & design
Met zijn hoge dubbele onderdorpel is deze deur uitermate geschikt voor gezinswoningen, vooral die met jonge kinderen. De samengestelde stijlen en dorpels zijn afgewerkt met een HDF toplaag, wat zorgt voor een strakkere lakafwerking. De vlakke panelen van massief MDF, gecombineerd met schuine facetprofielen, geven de deur zijn onderscheidende uitstraling.

Bewerkingen & afwerking
Deze deur is voorbereid met een voorplaatboring en slotgatboring voor een standaard (FORZA) 1200 slot. Het krukgat bevindt zich op een standaardhoogte van 105 cm vanaf de onderkant van de deur. Behandeld met een premium witte voorlak, biedt het een basisbescherming, maar een aanvullende afwerklaag wordt aanbevolen, vooral na aanpassingen in maat of schaven. Een reeks aanpassingsmogelijkheden is beschikbaar, van maatbewerking tot diverse boringen voor sloten.

Deurbeslag & afwerkingsopties
Accentueer de deur met vierkante rozet deurkrukken, zoals de FORZA Benita, beschikbaar in diverse afwerkingen zoals RVS, mat nikkel en zwart.

Dutch Line Serie - Strak en tijdloos
De Dutch Line binnendeuren combineren hoge dubbele onderdorpels met vlakke panelen voor een strakker en moderner uiterlijk dan de Balance lijn. Terwijl de schuine facetprofielen voor een luxueuze uitstraling zorgen, biedt de vlakke overgang tussen stijlen en dorpels een gestroomlijnd design. Of je nu kiest voor de standaardmaat of een op maat gemaakte versie, de Dutch Line serie biedt flexibiliteit en stijl in één.

Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel