Sorteer op

Skantrae SlimSeries Paneeldeuren

De Skantrae SlimSeries Paneeldeuren in het wit doen hun intrede na het eerdere, enorme succes van de minimalistische SlimSeries zwarte binnendeuren. De kenmerkende smalle stijlen worden gecombineerd met vlakke panelen. Ook nu hebben de industriële deuren weer stijlen en dorpels van slechts 60 mm, met afgemonteerd vlak paneel. De ultraslanke SlimSeries Wit Paneeldeur wordt wit voorbehandeld (RAL 9010) geleverd en is beschikbaar in stomp en opdek! Wil je toch een andere kleur als zwart dan is de witte  gesloten deuren een fantastisch contrast samen met de matzware SlimSeries glasdeuren.

SlimSeries Paneeldeuren met speciaal hang- en sluitwerk 

Deze designdeur met bijzonder smalle stijlen heeft speciaal hang- en sluitwerk nodig. Daarvoor biedt Skantrae unieke hang- en sluitwerkpakketten voor zowel draai- als schuifdeuren. Dit beslag is het enige passende beslag voor de SlimSeries, dus kies altijd een SlimSeries deur in combinatie met een daarvoor bestemd hang- en sluitwerkpakket. Dan weet u zeker dat het vlekkeloos past en kan Skantrae een perfecte synergie garanderen tussen de deur en het hang- en sluitwerkpakket!

Bekijk de speciale SlimSeries hang- en sluitwerkpakketten

Skantrae binnendeuren worden speciaal voor jou geproduceerd en kunnen niet worden geretourneerd of worden omgeruild tenzij een fout van Deurmarkt.com.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel