Austria Colour Lux Plus

Colour Lux Plus - Elegante stijldeur

De Colour Lux Plus Elegante Stijldeur is een veelzijdige keuze die harmonieus samengaat met uiteenlopende interieurstijlen. De prachtig vormgegeven bossing panelen leveren een luxueuze uitstraling op. Deze driepaneels binnendeur kan uitstekend gecombineerd worden met de glasdeur Rouen, die verkrijgbaar is met diverse glastypen, waaronder glas-in-lood. De Elegante Stijldeur heeft een subtiele klassieke flair die vooral goed tot zijn recht komt in ruimtes met Franse designelementen. De deur is FSC gecertificeerd en heeft een garantie van 12 jaar.

Opbouw
Met een dikte van 39 mm bestaat de binnendeur uit massieve grenen stijlen, gecombineerd met een HDF toplaag voor een voortreffelijke lakafwerking. De speciaal ontworpen bossing panelen zijn gemaakt van zorgvuldig geschuurd massief MDF, wat zorgt voor een consistente lakafwerking. De verschillende componenten en specificaties geven de deur een solide, duurzame structuur, ideaal voor huishoudens die waarde hechten aan kwaliteit en design.

Bewerkingen
De standaardafmetingen zijn voorzien van een witte voorlak (RAL 9010) van hoogwaardige poly-urethaan lak. Hoewel veel van deze deuren vaak zo worden gelaten, wordt aanbevolen ze nogmaals te lakken voor garantiebehoud. 

De Colour Lux Plus kan ook tegen een meerprijs worden afgelakt in diverse wittinten. Alle deuren in deze serie zijn voorzien van een slotgat voor standaard 1200 sloten en bieden diverse aanpassingsmogelijkheden voor een persoonlijke touch.

Deurbeslag
De Colour Lux Plus binnendeuren zien er uitstekend uit met mat nikkel deurbeslag, zoals de Dacy deurkruk. Voor een klassieker gevoel kunt u ook kiezen voor het mat nikkel en Ebben houten model Leititia.

Combineer met een FORZA 1200 (magneet)slot met witte voorplaat voor een discrete look wanneer de deur open staat. De witte FORZA Swing VS-19 scharnieren zijn een elegante keuze die het totaalplaatje complementeert.

Serie Colour Lux Plus
De Colour Lux Plus binnendeuren zijn stijldeuren met een subtiel klassiek tintje. Door de hoogwaardige poly-urethaan lak hebben deze deuren een afwerking die ongeëvenaard is. De combinatie van Grenen hout, HDF toplaag en MDF bossing panelen verzekert stabiliteit en stevigheid. Een uitgebreide keuze aan modellen en glasopties zorgt ervoor dat er voor iedereen een perfecte match te vinden is.

Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel