Austria Colour Lux Plus

De complete Austria Colour Lux Plus lijn is verkrijgbaar op Deurmarkt.com

Austria Colour Lux Plus online bestellen

De Austria Colour Lux Plus serie binnendeuren staat beeldig in een historische woning. Een binnendeur uit deze lijn kan daarentegen ook uitstekend geplaatst worden in een meer moderne omgeving om een onverwacht, bijzonder mooi samenspel te creëeren. De serie binnendeuren heeft gesloten verbindingen, geboste panelen, facetprofiel en gedeelde onderdorpel. Net zoals vroeger toen de deuren op ambachtelijke wijze vervaardigd werden met hetzelfde bijzondere vakmanschap. De Colour Lux Plus laat zien dat klassiek helemaal niet oubollig hoeft te zijn!

Tip van Deurmarkt.com voor de Austria Colour Lux Plus

Met de Austria Colour Lux Plus heeft u een ruime keuze uit karakteristieke modellen met een klassieke look. Sommige modellen lenen zich daarnaast uitstekend om toe te passen als schuifdeuren in een kamer en suite. Ook zijn er veel verschillende glas in lood opties beschikbaar. De deurkrukken uit de Nostalgie en Wings serie zijn overigens een perfecte match met deze tijdloze binnendeur. Bekijk ons uitgebreide aanbod Austria deuren.

COLOUR LUX PLUS: deuren met gesloten verbindingen, geboste panelen, facetfiel en gedeelde onderdorpel: ambachtelijke deuren zoals ze vroeger met vakmanschap werden gemaakt. Grote keus aan karakteristieke modellen die 'klassiek' ogen. Sommige modellen zijn uitstekend toepasbaar als schuifdeuren in een kamer en suite. Bij de COLOUR LUX PLUS deuren is er een royale keus aan glas in lood. Mooi met deurkrukken uit de Nostalgie en Wings serie.

 

 

 

Sorteer op
Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2023 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel