Svedex Binnendeuren

Al geruime tijd heeft u de binnendeuren van Svedex op het oog. Tijdloos, modern of juist traditioneel. De ruime mogelijkheden van het merk spreken u wel aan. Svedex heeft namelijk van alles in huis! Van prachtige opdekdeuren tot simpele schuifdeuren. Bent u op zoek naar de mooiste prijs? Wacht dan niet langer en bestel uw favoriete binnendeur vandaag nog bij Deurmarkt.com!

Waarom Svedex binnendeuren?

De binnendeuren van Svedex komen uit eigen fabriek. Daardoor kan onze leverancier garant staan voor absolute topkwaliteit. Hierbij maken ze niet alleen gebruik van het beste materiaal, maar ze bieden u - als klant - ook vele opties. Zo zijn de deuren in verschillende hoogtes en breedtes te verkrijgen. Tevens kunt u uw Svedex binnendeuren in één van de drie standaard kleuren laten afleveren.

Svedex Superlak®

Bestelt u bij ons één of meer binnendeuren van Svedex? Dan worden ze stuk voor stuk afgelakt met Svedex Superlak®. Dat is mooi, want hierdoor kunt u langer van uw nieuwe deur genieten. De lak biedt namelijk een optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht. Hartstikke duurzaam dus! Voldoen uw Svedex binnendeuren onverhoopt niet aan de gestelde eisen? Dan kunt u binnen 10 jaar aanspraak maken op garantie.

Een verantwoorde keuze

Wie een binnendeur van Svedex in huis haalt, maakt een verantwoorde keuze. De producten van dit bedrijf zijn namelijk stuk voor stuk FSC- en PEFC-gecertificeerd. Hiermee draagt u bij aan de bescherming van bossen wereldwijd. Het hout dat voor de binnendeuren van Svedex wordt gebruikt, is namelijk afkomstig van duurzaam beheerd bos. Dat is beter voor mens én dier.

Het Svedex assortiment

Svedex heeft drie verschillende soorten binnendeuren in zijn assortiment, namelijk lijn-, paneel- en glasdeuren. Hierbij is het assortiment redelijk ruim. Fijn, want de keuze voor een Svedex binnendeur kan uw interieur maken of breken. Opvallend zijn vooral de lijndeuren. U kunt namelijk kiezen uit een aantal unieke en spannende designs. Bent u op zoek naar meer lichtinval? Dan zijn de Svedex binnendeuren met glas een prima keuze. Uiteraard leveren wij van dit merk ook lijn- en paneeldeuren mét glas.

Op zoek naar inspiratie? De 10 meest populaire Svedex binnendeuren zijn:

Kantvormen

Aandachtig scrolt u door ons assortiment aan binnendeuren van Svedex. U vergelijkt de verschillende modellen en komt al snel tot een select groep kanshebbers. Dan rest u nog één belangrijke vraag: welke kantvorm geniet uw voorkeur? Bij Deurmarkt.com leveren wij zowel stompe deuren als opdekdeuren van Svedex.

 

Svedex opdekdeuren

De meeste binnendeuren van Svedex zijn leverbaar als opdekdeuren. Bij deze kantvorm vallen de randen van uw deur gedeeltelijk over het kozijn heen. Het voordeel hiervan is dat ze vrij weinig tocht doorlaten. Er zijn namelijk geen kieren, waardoor u aanzienlijk bespaart op de stookkosten. Bij Svedex is gelukkig ook aan het design van opdekdeuren gedacht. Klanten kunnen namelijk kiezen uit drie verschillende afwerkingen:

  • Opdek Schuin: de rand wordt schuin afgewerkt;
  • Opdek Recht: de rand wordt haaks afgewerkt;
  • Opdek Deluxe: een combinatie van de twee.

Svedex stompe deuren

Op de website van Deurmarkt.com kunt u ook stompe deuren vinden. Deze binnendeuren van Svedex vallen - i.t.t. de opdekdeuren - precies in het kozijn. Er is dus geen decoratieve, afsluitende rand. In de regel worden deze deuren niet standaard armgeschaafd geleverd. Dit houdt in dat de zijkant veelal niet schuin wordt afgewerkt. Hierin vormen de stompe deuren van Svedex echter een uitzondering. Zo wordt de Ambiance-lijn armgeschaafd geleverd.

De schuifdeuren van Svedex

Zoveel huizen, zoveel wensen. Wilt u de inhoud van uw woning zo optimaal mogelijk benutten? Kies dan voor de schuifdeuren van Svedex. Deze deuren hebben geen uitzwaai, waardoor u ruimte bespaart. Toch kunt u met deze binnendeuren van Svedex wel de nodige privacy creëren. Gelukkig zijn ze voor iedere woning en woonstijl geschikt. Svedex biedt de klant namelijk twee opties. U kunt ervoor kiezen om de schuifdeur langs de wand te laten schuiven of juist tussen twee wanden te laten verdwijnen.

De deuren van Deurmarkt.com

Bij Deurmarkt vinden wij de goede kwaliteit van onze binnendeuren erg belangrijk. Toch vinden wij dat ze niet te veel moeten kosten. Verhuizen of renoveren is namelijk al duur genoeg! Daarom bieden wij binnendeuren - van grote merken, zoals Skantrae2adore en Austria - voor lage prijzen aan. Bent u daarnaast op zoek naar accessoires? Bij Deurmarkt vindt u onder andere:

Bestel hier uw Svedex binnendeuren!

Traditioneel of juist modern. De binnendeuren van Svedex zijn altijd een goede keuze! Plaats vandaag nog een bestelling bij Deurmarkt.com! Heeft u een vraag over één van de modellen? Onze medewerkers vertellen u graag meer! Stuur ons gerust een chatbericht of bel naar 06 203 242 76. Geniet u straks ook van die prachtige Svedex binnendeuren?

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2021 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel