Sorteer op

Skantrae SlimSeries Outdoor ISO

Slimserie industriële achterdeuren, de Slimserie Outdoor ISO 

De populaire zwarte industriële deuren van Skantrae zijn nu ook beschikbaar in de buitendeur variant, de Slimserie Outdoor ISO. 

Ranke stijlen, industriële look en uitmuntende kwaliteit beschrijven de Slimserie Outdoor. De Slimserie ISO outdoor wordt net als de Slimserie binnendeuren geleverd met een bijpassend hang- en sluitwerkpakket. Je bent dus helemaal compleet als je een Slimserie outdoor buitendeur besteld. De Slimserie Outdoor is beschikbaar vanaf nu direct beschikbaar! 

De SlimSeries Outdoor achterdeuren zijn een prachtige aanvulling op de binnendeuren SlimSeries One en SlimSeries Ultra. Bij het ontwerp is de minimalistische en industriële stijl van de binnendeuren doorgevoerd naar de achterdeuren. En door het gebruik van de smalle stijlen heb je een optimale lichtinval naar binnen en een maximaal uitzicht naar buiten. 

SlimSeries Outdoor achterdeur 

Industrieel is dé trend. We willen het overal: binnen én buiten! Daarom biedt Skantrae naast de succesvolle industriële binnendeuren, nu ook modellen aan voor buiten. Maak kennis met SlimSeries Outdoor, de industriële achterdeur!

Bij het ontwerp is de minimalistische en industriële stijl van de SlimSeries binnendeuren doorgevoerd naar achterdeuren. Door het gebruik van de smalle stijlen heb je een optimale lichtinval naar binnen en een maximaal uitzicht naar buiten.

Massief hardhouten buitendeuren met een minimalistische uitstraling in zwart. Je koopt een industriële achterdeur altijd met een bijbehorend hang- en sluitwerkpakket, zodat het perfect passend is op de smalle stijlen van deze deur!

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel