Sorteer op

Matching Series SlimSeries One toebehoren

Matching Series SlimSeries One toebehoren bestel je bij Deurmarkt.com!

Bij Deurmarkt.com begrijpen we dat de juiste afwerking essentieel is voor een stijlvolle en functionele deur als de Skantrae SlimSeries One. Daarom bieden wij de nieuwste pakketten van Skantrae, speciaal ontworpen voor de SlimSeries One deuren en Matching Series SlimSeries One deuren, oftwel (Matching Series) SlimSeries One toebehoren. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om jouw deuren te voorzien van bijpassend deurbeslag, bestaande uit draaideur-, schuifdeur- of taatsdeur pakketten.

Wat zijn Matching Series SlimSeries One toebehoren?

De Matching Series SlimSeries One toebehoren omvatten alle hang- en sluitwerkpakketten die perfect aansluiten bij de Skantrae SlimSeries One deuren. Deze pakketten zijn ontworpen om naadloos te integreren met de deuren, wat zorgt voor een passend en functioneel geheel. Onze collectie is onderverdeeld in drie categorieën: draaideur-, schuifdeur- en taatsdeur pakketten.

Draaideur pakketten

Onze draaideur pakketten bieden een scala aan opties om jouw deur een persoonlijke touch te geven. Ze zijn beschikbaar met verschillende soorten sloten, zoals een loopslot, vrij- bezetslot of cilinderslot, en in diverse kleuren waaronder zwart, wit, RVS, mat messing en mat chroom.

Een draaideur pakket met deurkruk bevat onder andere twee deurkrukken en een bijpassend slot, terwijl een draaideur pakket met deurgreep een rolslot en bijbehorende grepen omvat. Bovendien worden alle noodzakelijke frezingen en boringen in de deur verzorgd, zodat je de pakketten eenvoudig kunt installeren.

Besteladvies voor dubbele draaideuren:

  • Bestel 1x het hang- en sluitwerkpakket als loopslot
  • Bestel 2x de gewenste Skantrae SlimSeries deur
  • Optioneel: kantschuifsysteem en set aanslaglatten voor dubbele deuren

Schuifdeur pakketten

Matching Series SlimSeries One toebehoren gaan verder met de schuifdeur pakketten. Voor schuifdeuren bieden we pakketten die compatibel zijn met schuifsystemen Delta, Foxtrot en Alfa. Afhankelijk van jouw voorkeur kan er gekozen worden voor deurgrepen of deurkommen in materialen zoals RVS, zwart, wit, en mat chroom.

Elk schuifdeur pakket bevat twee grepen of kommen, een schuifsysteem, en een ondergeleider frezing in de deur. Dit zorgt voor een soepele en geruisloze werking van jouw schuifdeur.

Besteladvies voor dubbele schuifdeuren:

  • Bestel 2x het schuifdeur pakket
  • Bestel 2x de gewenste SlimSeries deur
  • Optioneel: aanslaglat voor betere aansluiting van de deuren

Taatsdeur pakketten

Verdere aanvulling op de Matching Series SlimSeries One toebehoren zijn de Taatsdeur pakketten. Deze taatsdeur pakketten bevatten altijd twee deurgrepen, taatsscharnieren en de nodige frezingen voor de scharnieren. De deurgrepen zijn verkrijgbaar in kleuren zoals RVS, zwart en wit, wat u de flexibiliteit geeft om uw deur perfect af te stemmen op uw interieur.

Besteladvies voor dubbele taatsdeuren:

  • Bestel 2x het taatsdeur pakket
  • Bestel 2x de gewenste SlimSeries deur

Belang van Matching Series SlimSeries One toebehoren

Een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) is cruciaal voor iedere SlimSeries deur met smalle stijlen. Elk pakket bevat beslag zoals deurgrepen of deurkrukken, een smalslot zoals een loopslot of rolslot, en alle benodigde bewerkingen voor de deur. Zonder een bijbehorend HSP worden er geen boringen of frezingen uitgevoerd aan de SlimSeries deur, waardoor de deur niet volledig functioneel is. Bestel daarom altijd een SlimSeries deur samen met een HSP om de perfecte afwerking tussen deur en hang- en sluitwerk te realiseren. Af-fabriek wordt alles voor je geregeld!

Bezoek onze showpresentatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je de verschillende Skantrae SlimSeries deuren en pakketten in het echt bekijken? Bezoek dan onze showpresentatie aan de Kamperzijweg 6, 8181NC Heerde. Hier kan je een ruim assortiment aan SlimSeries deuren en toebehoren bezichtigen en advies krijgen van onze experts.

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel