Skantrae aflak service

Artikel 9 van 12
€ 119,00 (inclusief btw)

Skantrae Aflak Service voor binnendeuren

Skantrae deuren aflakken afgelakt leveren

Wat kost een afgelakte Skantrae deur? 

Bij Deurmarkt vinden we het belangrijk dat je zo optimaal mogelijk kunt genieten van je afgelakte deur, en dit zie je ook terug in onze prijzen. Onze aflakservice is scherp geprijsd voor zowel glas als dichte binnendeur. Een kleine investering voor een vlekkeloos resultaat!

Welke Skantrae deuren kunnen jullie aflakken? 

AccentCottageCubeCube X, EssenceOriginalPrestige en Slimserie One!

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat je alleen het beste resultaat wilt voor je nieuwe binnendeuren. Daarom baseren wij onze lakkwaliteit op de stringente eisen van de SKH publicatie 08-04. Dit betekent dat elke deur die door onze handen gaat, voldoet aan de hoogste normen en zorgt voor een duurzame afwerking.

Wat is de levertijd van afgelakte deuren?

Voor deuren met glas combineren we onze Aflakservice met de Skantrae Glasmontage voor het beste resultaat. Dit betekent een levertijd van 6 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren hanteren we een levertijd die 6 weken extra bedraagt bovenop de standaard levertijd. Dit stelt ons in staat om elk detail perfect af te werken.

Bestel jouw deur met Aflakservice

Skantrae heeft een ruim assortiment binnendeuren met uiteenlopende stijlen. Kies de stijl of deurenserie die het beste bij jouw interieur past. We nemen het aflakken van de deur graag uit handen. Als je gebruikmaakt van de Skantrae Aflakservice worden de binnendeuren afgelakt geleverd. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en maken wij het je gemakkelijk.

Wil je de Skantrae binnendeuren liever in het echt bekijken of wil je graag meer informatie over onze deuren? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt en neem gauw een kijkje. De specialisten op locatie helpen je graag verder met al je vragen!

 

Professionele lakkwaliteit, gespoten met watergedragen spuitverf!

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel