Cubo Schuifdeurset volledig

Cubo Schuifdeur Zwart incl. Glas + Zwart Ophangsysteem Basic (Top)

Bent u op zoek naar een stalen schuifdeur voor een zachte prijs? Dan zit u bij de Cubo Schuifdeur Zwart goed!
Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur! Met de Cubo Schuifdeur Zwart kunt u uw kamer scheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. 
Dit kan nu eenvoudig in stijl gerealiseerd worden met de Cubo schuifdeur! 

De Cubo Schuifdeur Zwart dient u zelf te monteren met de geleverde inhoud in de verpakking. Aangezien u de schuifdeur zelf dient te monteren neemt het minder kosten met zich mee dan een kant en klare schuifdeur.

Het materiaal van de Cubo Schuifdeur Zwart is aluminium / staal.

Omschrijving van de Cubo Schuifdeur Zwart

De Cubo Schuifdeur Zwart is een combinatie van een stijlvolle zwart deur met een strak schuifdeursysteem. De Schuifdeur Cubo Zwart bestaat uit een aluminium zwart profiel en 4 glaspanelen. Het glas is te kiezen is mat of transparant glas. In de hoogte is er de keuze tussen 215 cm en 235 cm. De Cubo Schuifdeur heeft een vaste breedte maat van 98 cm en een vaste dikte maat van 2,8 cm. Het geharde matglas op de deur is 6mm dik. De Cubo Schuifdeur wordt geleverd deurgreep en schuifdeursysteem Basic (Top). Het stalen ophangsysteem met zwarte poedercoating bestaat uit 2 rails van elk 100 cm. Daarnaast bestaat deze set uit 2 rechte hangrollen met een lengte van elk 13 cm (Basic Top) of 29 cm (Basic). Het verschil tussen Basic en Basic Top zit hem dus in het verschil van lengte in de hangrollen.
Beide hangrollen zijn geschikt voor montage bovenop de deur. Voor een goede geleiding van de schuifdeur worden er deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd in de inhoud van de verpakking. De complete set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding


Wat is de inhoud van de verpakking?

 • 7 zwarte profielen
 • 4 glaspanelen mat/transparant (zie afbeelding)
 • zwarte nylon strips
 • deurgreep
 • 2 stalen rails met zwarte poedercoating (elk 100 cm)
 • 2 hangrollen
 • 2 stalen deurstoppers
 • afstandhouders voor op de deur
 • schuifdeur vloergeleider
 • bevestigingsmateriaal voor montage
 • Uitgebreide montagehandleiding

 

Kortom een volledige set voor een prachtige stalen schuifdeur!
 

Garantie & onderhoudsverzorging van de Schuifdeur Cubo Zwart

Het is goed om helder te hebben wat de specifieke eigenschappen van het materiaal zijn en hoe de oppervlakte te behandelen. De Schuifdeur Cubo Zwart is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud hiervan wordt het regelmatig afnemen met een zachte, eventueel vochtige doek aangeraden. Na verloop van tijd kan de zwarte finish lichter worden afhankelijk van de situatie. Hiervoor kunt u een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline gebruiken, dit neemt het effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dit houdt in dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Extra toevoeging aan uw bestelling?

U kunt eventueel een softclose systeem toevoegen aan uw bestelling voor een meerprijs van €22,95. Deze wordt dan samen met de deuren set meegeleverd.
Het softclose systeem is zowel links als rechts te monteren. Dit voorkomt beschadigingen aan de muur en is makkelijk te monteren met 2 klemmen op de rail.

Ook kunt u een verstelbare deurgeleider t.b.v. onderzijde schuifdeur zwart aan uw bestelling toevoegen. Deze heeft een meerprijs van €15,-.
Een goede geleiding van een schuifdeur is essentieel, dit kan met deze geleider makkelijk worden gerealiseerd!
Deze zwarte deurgeleider monteert u aan de onderzijde van de schuifdeur en is ook verstelbaar naar wens. Wanneer u deze verstelbare deurgeleider t.b.v. onderzijde schuifdeur zwart toevoegd aan uw bestelling wordt dit geleverd inclusief het bevestigingsmateriaal ervan.
 

 


 

Sorteer op

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

Uitgebreide showroom centraal in NL

Deurmarkt.com ligt direct aan de A50 in Heerde! 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2024 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel