Bezorgkosten

Op Deurmarkt.com profiteert u van een goedkope - of zelfs gratis - bezorging van deuren en accessoires.

Slim bestellen om onnodige kosten te voorkomen

Let op: bestel geen producten van verschillende fabrikanten door elkaar heen (bijv. Skantrae en Austria) om te voorkomen dat u onnodig veel verzendkosten betaalt. Deuren etc. worden namelijk rechtstreeks vanaf de fabriek met een vrachtwagen geleverd, dus bestellen bij verschillende fabrikanten betekent verschillende vrachtwagens. Ook kleine producten die met de pakketpost verzonden worden, bestelt u het beste van een en dezelfde fabrikant om meerdere pakketjes en onnodige pakketkosten te voorkomen. 

Bezorging in heel Nederland*

Deurmarkt.com bezorgt in heel Nederland en is helder over de bezorgkosten. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u onverhoopt voor extra kosten komt te staan. Uit ervaring weten wij dat dit vaak wel gebeurt bij onze concullega's. Veel online aanbieders van deuren en accessiores heffen na uw bestelling nog eens extra kosten voor het bezorgen zonder u te informeren. Wij zijn hier op tegen en bieden onze klanten heldere prijzen, maar nog belangrijker: netto complete prijzen. Dus geen addertjes onder het gras.

*Let op: bezorging Waddeneilanden + Westerschelde in overleg, dus neem eerst contact met ons op.

Bezorgwijze deuren, deurluifels, architraven, plinten, plafond-sierlijsten & schuifdeursystemen

De bezorgkosten van deuren, deurluifels, architraven, plinten, plafond-sierlijsten en schuifdeursystemen bedragen €75,- (gratis bij order boven de €1000,-). Deze producten worden af-fabriek geleverd met een vrachtwagen. Voor ontvangst van deze producten dient getekend te worden, dus er moet iemand thuis zijn. Stem eventueel af met de buren. De chauffeur mag het product niet buiten achterlaten en is dan ook genoodzaakt deze weer retour mee te nemen indien er niemand thuis is. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van de leveringsdatum.

Overige producten zoals sierbeslag en hang- en sluitwerk                

De bezorgkosten van overige producten zoals sierbeslag en hang- en sluitwerk (producten die met de pakketpost meekunnen) bedragen €15,00 (gratis bij order boven de €300,-). 

Gratis afhalen

U kunt natuurlijk ook uw producten komen afhalen in onze showroom, dit is geheel kosteloos. Neem voor de actuele voorraad eerst contact met ons op. 

Afhaaladres:
Deurmarkt.com
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag 9.00 tot 17.00 uur

⚪ WIJ STAAN KLAAR!

HelpDesk open t/m 21:59 uur

06 203 242 76

Email: info@deurmarkt.com

 

Live Chat Deurmarkt.com

Start chat -24/7 direct contact

☑️OPRUIMKELDER

Aanbieding binnendeuren korting

CENTRAAL IN NL

Deurmarkt.com 

Locatie Deurmarkt.com Nederland Heerde


Showroom & magazijn
Kamperzijweg 6
8181NC Heerde

© 2012 - 2021 Online binnendeuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel